22 hours ago22 hr 31 minutes ago, Paul Gompitz said:Da li neko ima preporuku za majstora za zamjenu ventila na radijatorima?Probaj dodješ do radnika toplane...Oni "tezgare" taj posao...
20 hours ago20 hr 3 hours ago, kronostime said:Ovo na sredini moze da bude od grejaca ali ovo sa strane, jos ako je gore pri samom kazanu - tesko.Opet, grejac ne bi smeo da procuri posle godinu dana.Razmisli o zameni celog bojlera zato sto novi, ipak, ima neku visegodisnju garanciju.Sto je sigurno, sigurno je - narocito ako je bojler stariji.Nekad to dodje i najjeftinije resenje zato sto posle jedne popravke po nekom pravilu dolazi i druga, treca.... popravka.Da, i ja sam razmišljao o novom bojleru kao dosta sigurnijoj varijanti. Nego, koliko je ovo urgentna situacija odnosno koliko mogu da sačekam do novog bojlera? Btw, je l' njega mora majstor da montira ili može i moj samouki otac :)?
19 hours ago19 hr 5 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:Potrebna mi je preporuka za majstora za bojler, Beograd je u pitanju.Servis bojlera Renome, Vodice 79 RakovicaBojler servi Saglam, Milutina Milankovica 122Nadji na googlu telefone.Napomena: nemam licna iskustva, samo sam cuo da su dobri.
10 hours ago10 hr 9 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:Da, i ja sam razmišljao o novom bojleru kao dosta sigurnijoj varijanti.Nego, koliko je ovo urgentna situacija odnosno koliko mogu da sačekam do novog bojlera? Btw, je l' njega mora majstor da montira ili može i moj samouki otac :)?Mozes i ti da ga montiras.
10 hours ago10 hr 10 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:Da, i ja sam razmišljao o novom bojleru kao dosta sigurnijoj varijanti.Nego, koliko je ovo urgentna situacija odnosno koliko mogu da sačekam do novog bojlera? Btw, je l' njega mora majstor da montira ili može i moj samouki otac :)?Moj samouki otac i još samoukiji ja smo nameštali bojler i pao nam je posle godinu dana u kadu (par minuta nakon što je žena završila sa tuširanjem) Doduše ako se hvata na one nosače koje već imaš na zidu ne bi trebalo da bude problema . Samo povezivanje je relativno jednostavno
10 hours ago10 hr 4 minutes ago, cartman said:Moj samouki otac i još samoukiji ja smo nameštali bojler i pao nam je posle godinu dana u kadu (par minuta nakon što je žena završila sa tuširanjem)Doduše ako se hvata na one nosače koje već imaš na zidu ne bi trebalo da bude problema . Samo povezivanje je relativno jednostavnoHm, ovo mi je prilicno sumnjivo.
9 hours ago9 hr Potvrdjujem za Saglam dva montiranja u dva različita stana.Montiranje bojlera nije previše komplikovano, ali ja sam ove angažovao jer kod njih i kupio bojler praktično "ključ u ruke"...
9 hours ago9 hr hmmmm. ja kad ispuštam vodu iz bojlera, posle zavrtanja ventila i odvajanja cevi za toplu vodu od instalacije nakačim vagres crevo 6mm na sigurnosni ventil, otvorim ventil da voda poteče kroz crevo i odem da popijem pivo. ne žurim pa mi se može da voda iscuri natenane.
8 hours ago8 hr 2 hours ago, cartman said:Moj samouki otac i još samoukiji ja smo nameštali bojler i pao nam je posle godinu dana u kadu (par minuta nakon što je žena završila sa tuširanjem)Da li ste razmišljali da krenete privatan biznis, dobar glas već imate
8 hours ago8 hr 3 minutes ago, Max Morlock said:Da li ste razmišljali da krenete privatan biznis, dobar glas već imate SZR "Bracni savetnik"
7 hours ago7 hr 3 hours ago, cartman said:Moj samouki otac i još samoukiji ja smo nameštali bojler i pao nam je posle godinu dana u kadu (par minuta nakon što je žena završila sa tuširanjem)Doduše ako se hvata na one nosače koje već imaš na zidu ne bi trebalo da bude problema . Samo povezivanje je relativno jednostavnoNajbitnija stvar je da se poklapaju nosaci, ako to mora opet da se busi bas je smor... Zato je mene majstor savetovao da uzmem identican bojler kad resim da ga menjam... I naravno, obavezno prohromski kazan, to je toliko malo jeftinije da ne vredi pricati, a dobije se bar 10 godina garancija na kazan...
7 hours ago7 hr 3 hours ago, cartman said:Moj samouki otac i još samoukiji ja smo nameštali bojler i pao nam je posle godinu dana u kadu (par minuta nakon što je žena završila sa tuširanjem)Doduše ako se hvata na one nosače koje već imaš na zidu ne bi trebalo da bude problema . Samo povezivanje je relativno jednostavnoniste trebali da koristite klinove koje ste dobili uz bojler, moj majstor se samo nasmejao kada ih je video i otišao do radnje da kupi druge klinove i tiple, skoro duplo deblje od fabričkih, po kačenju bojlera je testirao nosivost tako što se okačio na njega i visio tako par sekundi eto vam mala besplatna škola iz montaže bojlera ili još bolje ovo što kaže petar kupite isti bojler kako bi odgovarali nosači i jedna briga manje...