keksi krem Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) Umalo da zaboravim...Moutinho i Rodriguez :Hail: Edited May 24, 2013 by keksi krem
John Coltrane Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Posle Falkaa J.Rodrigez jos jedno kolumbijsko dete, a tu je i J.Martinez (takodje i Kleber ali ga je povreda sjebala skorz) . Ajmo u nazad malo, kako su svake godine imali odlicne napadace pa ih prodavali i zamenjivali ih novim (cesto) jos boljim- Hulk, Falkao, Kvarezma (finansijski gledano), Luis Fabiano, jos u nazad Derlei koji je doveden za kikiriki i uvaljen Rusima.Skauting i klupska politika na 1 vrhunskom nivou.
Weenie Pooh Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 @keksi krem: Što vam Rus ne sagradi lepši, veći, i stariji stadion, da ne gledamo više onu providnu tribinu iza jednog gola sa nekim lukovima?
ArleKino Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Monaco je uvijek imao vrhunske napadače. Ibrahima Toure je trpao dosta golova, koliko sam primijetio, ali ga nikad nisam gledao. Znam da je govorio da bi došao u Arsenal.Elem, sve više kolaju priče da Vermaelen odlazi (danas se spominje Napoli) te da je postignut dogovor sa Ashleyem Williamsom, atentatorom na Van Persieja, kapitenom Swansea i glumicom u seriji "How I met your mother". Kiks koji je napravio u oproštajnoj Fergusonovoj tekmi na OT-u mi ne ulijeva povjerenje u njega.
borris_ Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 @keksi krem: Što vam Rus ne sagradi lepši, veći, i stariji stadion, da ne gledamo više onu providnu tribinu iza jednog gola sa nekim lukovima?Idi na google earth i pogleda malo teritoriju Monaka. Tamo ne mozes ni iglu ubaciti a kamoli stadion. Sada se sire prema moru.
kralj Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Kako stvari stoje, ovo će biti jedno od luđih transfer leta. Rumours sajtovi već pucaju.
Weenie Pooh Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Elem, sve više kolaju priče da Vermaelen odlazi (danas se spominje Napoli) te da je postignut dogovor sa Ashleyem Williamsom, atentatorom na Van Persieja, kapitenom Swansea i glumicom u seriji "How I met your mother". Kiks koji je napravio u oproštajnoj Fergusonovoj tekmi na OT-u mi ne ulijeva povjerenje u njega.A sa likom iz Evil Dead franšize, i gunnery chiefom sa Normandije, sa njima ništa? :unsure:Williams je celu prošlu sezonu (i značajan deo prethodne) odigrao kao karikatura premijerligaškog defendera, poklonio je pola golova koje je Swansea primio (od onog što sam ja gledao, doduše). Ne bih ga gledao u LFC nikako, posebno ako je bivši trener bolećiv prema njemu pa mu toleriše greške...
gervasius twinkleminkleson Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Haha, navodno je Porto prodao ovu dvojicu Monacu za 70 miliona, ali Martineza za 69, Moutinha za milion - da bi zajebali Sporting, ovako moraju da im plate samo 200k :D
Nemanja Posrbica Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) Ne, Martineza nego Rodrigueza. Očekivao sam tako nešto (mada ne u ovoj razmeri), jer 25% transfera ide Sportingu, dok od Rodrigueza Portu ide ide 90%.edit. Odlična kupovina. Deru ih, ali odlična kupovina. Edited May 24, 2013 by Nemanja Posrbica
Timmi Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) Haha, navodno je Porto prodao ovu dvojicu Monacu za 70 miliona, ali Martineza za 69, Moutinha za milion - da bi zajebali Sporting, ovako moraju da im plate samo 200k :D :lolol:ovo kao blatche koji hoce da potpise minimalac da bi wizardsi koji su ga amnestirali placali sto vecu razliku. Edited May 24, 2013 by Timmi
gervasius twinkleminkleson Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Ne, Martineza nego RodriguezaDa da, naravno, Rodriguez :)
Nemanja Posrbica Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Mada me ne bi čudilo i da Martineza dovedu u Monaco, odličan napadač.
borris_ Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Rodrigez : 45 M€Mutinjo : 25M€Te seljacke fore vise idu uz klubove sa balkana.
Recommended Posts