Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transferi

Featured Replies

ok, nisam znao. ma naravno on je svakako mnooogo bolja opcija od tourea

• Replies 5.5k
  • Views 378.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

Decko ima samo 21 godinu, a vec 3 godine je prvotimac Schalkea. Ne znam za tu povredu kakve su prognoze, ali vazi za jednog od talentovanijih stopera u Evropi. Inace, njegov wikipedia profil :80471786.png:lol:

Jel to onaj Papadopulos sto @AcaStop nije znao da mu izgovori prezime?! Nešto Papadopustopulos ili slično?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Taj je Papastathopulous, iz Werdera, valjda.

schalke. zajebano je samo to sto je valjda od novembra povredjen i sto je to koleno vise puta operisao. neko ga vec sada svrstava u sportskog invalida, inace je opasan, mladi igrac.edit: sad vidoh da je gt mislio, pominjao nekog drugog.

Edited by pajapatak

Jel to onaj Papadopulos sto @AcaStop nije znao da mu izgovori prezime?! Nešto Papadopustopulos ili slično?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Neznalico :(Papadopulos je zaista legenda FM, jos otkako je kao 16-godisnjak moga da se dovede za dz iz Olimpijakosa, bio mi redovan u prvoj postavi.Samo se cuvajte Arsenala, Kirijakos bas zna da se zarumeni, onako zdravo decackigroup-a-greece-defender-kyriakos-papadopoulos.jpg

Izgleda da ce Bejl dobiti 150k nedeljno i ostati u Totteu.

• Author

Realno ima mesta na kojima moze dobiti i 250k...

dobar je papa, ali nije bas lako igrati bez kolena. u decembru operisao koleno i jos se nije oporavio, inace je standardan i vrlo, vrlo dobar.
To je to, dakle definitivno dolazi u Liverpool. Ako može da se tajmira oporavak tako da potraje negde do sledećeg marta-aprila, onda opet sjebe koleno, nova operacija, novi višemesečni oporavak... a onda odlazi u Panionios na pozajmicu gde i završava karijeru u 26. godini.

Kolo Ture je za kompletnu odbranu Liverpula Bane Ivanovic licno!

+1

MiddleClass, jel' gledaš ti uopšte neki fudbal kad ne igra Torres? Kolo Toure ti je dobar, Benteke ti je kanta... brineš me malo :unsure:

Igrao sam juce FM2008 i pise da je Kolo Ture World Class defender. Tako da mozes u troskoku! :D

Moutinho i James Rodriguez navodno jako blizu Monaca.