Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

ok, nisam znao. ma naravno on je svakako mnooogo bolja opcija od tourea

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

Decko ima samo 21 godinu, a vec 3 godine je prvotimac Schalkea. Ne znam za tu povredu kakve su prognoze, ali vazi za jednog od talentovanijih stopera u Evropi. Inace, njegov wikipedia profil :80471786.png:lol:

Posted

Jel to onaj Papadopulos sto @AcaStop nije znao da mu izgovori prezime?! Nešto Papadopustopulos ili slično?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Taj je Papastathopulous, iz Werdera, valjda.

Posted (edited)

schalke. zajebano je samo to sto je valjda od novembra povredjen i sto je to koleno vise puta operisao. neko ga vec sada svrstava u sportskog invalida, inace je opasan, mladi igrac.edit: sad vidoh da je gt mislio, pominjao nekog drugog.

Edited by pajapatak
Posted
Jel to onaj Papadopulos sto @AcaStop nije znao da mu izgovori prezime?! Nešto Papadopustopulos ili slično?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Neznalico :(Papadopulos je zaista legenda FM, jos otkako je kao 16-godisnjak moga da se dovede za dz iz Olimpijakosa, bio mi redovan u prvoj postavi.Samo se cuvajte Arsenala, Kirijakos bas zna da se zarumeni, onako zdravo decackigroup-a-greece-defender-kyriakos-papadopoulos.jpg
Posted

Izgleda da ce Bejl dobiti 150k nedeljno i ostati u Totteu.

Posted

Realno ima mesta na kojima moze dobiti i 250k...

Posted
dobar je papa, ali nije bas lako igrati bez kolena. u decembru operisao koleno i jos se nije oporavio, inace je standardan i vrlo, vrlo dobar.
To je to, dakle definitivno dolazi u Liverpool. Ako može da se tajmira oporavak tako da potraje negde do sledećeg marta-aprila, onda opet sjebe koleno, nova operacija, novi višemesečni oporavak... a onda odlazi u Panionios na pozajmicu gde i završava karijeru u 26. godini.
Posted

Kolo Ture je za kompletnu odbranu Liverpula Bane Ivanovic licno!

Posted

MiddleClass, jel' gledaš ti uopšte neki fudbal kad ne igra Torres? Kolo Toure ti je dobar, Benteke ti je kanta... brineš me malo :unsure:

Posted

Igrao sam juce FM2008 i pise da je Kolo Ture World Class defender. Tako da mozes u troskoku! :D

Posted

Moutinho i James Rodriguez navodno jako blizu Monaca.