Jump to content

Transferi

Featured Replies

ok, nisam znao. ma naravno on je svakako mnooogo bolja opcija od tourea

• Author

Decko ima samo 21 godinu, a vec 3 godine je prvotimac Schalkea. Ne znam za tu povredu kakve su prognoze, ali vazi za jednog od talentovanijih stopera u Evropi. Inace, njegov wikipedia profil :80471786.png:lol:

Jel to onaj Papadopulos sto @AcaStop nije znao da mu izgovori prezime?! Nešto Papadopustopulos ili slično?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Taj je Papastathopulous, iz Werdera, valjda.

schalke. zajebano je samo to sto je valjda od novembra povredjen i sto je to koleno vise puta operisao. neko ga vec sada svrstava u sportskog invalida, inace je opasan, mladi igrac.edit: sad vidoh da je gt mislio, pominjao nekog drugog.

Edited by pajapatak

Jel to onaj Papadopulos sto @AcaStop nije znao da mu izgovori prezime?! Nešto Papadopustopulos ili slično?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Neznalico :(Papadopulos je zaista legenda FM, jos otkako je kao 16-godisnjak moga da se dovede za dz iz Olimpijakosa, bio mi redovan u prvoj postavi.Samo se cuvajte Arsenala, Kirijakos bas zna da se zarumeni, onako zdravo decackigroup-a-greece-defender-kyriakos-papadopoulos.jpg

Izgleda da ce Bejl dobiti 150k nedeljno i ostati u Totteu.

• Author

Realno ima mesta na kojima moze dobiti i 250k...

dobar je papa, ali nije bas lako igrati bez kolena. u decembru operisao koleno i jos se nije oporavio, inace je standardan i vrlo, vrlo dobar.
To je to, dakle definitivno dolazi u Liverpool. Ako može da se tajmira oporavak tako da potraje negde do sledećeg marta-aprila, onda opet sjebe koleno, nova operacija, novi višemesečni oporavak... a onda odlazi u Panionios na pozajmicu gde i završava karijeru u 26. godini.

Kolo Ture je za kompletnu odbranu Liverpula Bane Ivanovic licno!

+1

MiddleClass, jel' gledaš ti uopšte neki fudbal kad ne igra Torres? Kolo Toure ti je dobar, Benteke ti je kanta... brineš me malo :unsure:

Igrao sam juce FM2008 i pise da je Kolo Ture World Class defender. Tako da mozes u troskoku! :D

Moutinho i James Rodriguez navodno jako blizu Monaca.