Jump to content

Transferi

Featured Replies

Dovescemo neko veliko imé u to ne sumnjam. Zao mi je sto ife Carlo jer je jednostavno bio gospodin iako je pravio dosta gresaka na pocetku. Ranieri ostaje u Monaku.

Znaci eto vama Mancinija :wicked:

Capello

Da li je moguće da Mourinho-Chelsea i Ancelotti-Madrid transfere uslovljava ista glupost, tj. nespremnost Reala i PSG-a da se odreknu obeštećenja i tako izađu u susret bivšem treneru? (Ili nespremnost Reala i Chelsea da obeštećenje plate?)Ni bogatijih klubova, ni većih stipsi.

Slazem se sa tobom da su chelsea i real madrid stipse. Sto se tice obestecenja, kada treneri prestanu da traze nadoknade kada popiju otkaz, onda ce kublovi trebati prestati da traze obestecenja.

Ma razumam ja princip potpuno, ali u konkretnim situacijama - trener hoće da ode, ti hoćeš da se otarasiš trenera, u svačijem je interesu da novi trener bude što pre postavljen da bi bio uključen u kupoprodaju/pripreme za sledeću sezonu - zašto opet insistirati na tamo nekoj kompenzaciji? Nikom se ne čini usluga, osim eventualno što će neki number-cruncher u klubu moći da se pohvali da je izbalansirao budžet preko ili ispod neke zamišljene crte...

PSG bas i ne zeli da ga se otarasi. Tu je problem. Veceras je Carlo dobio trofej za najboljeg trenera, a izgledao je kao na sahrani. Danas je trazio od kluba da ga puste u Real sto je klub odbio. Da se ispravim za ono maloprije: Real Madrid jeste stipsa a Chelsea-u je valjda dojadilo da placa astrlonomske sume za dovodjenje trenera.

Chelsea obično ne plaća astronomske sume za dovođenje trenera, nego za prisilno odvođenje.

Ma razumam ja princip potpuno, ali u konkretnim situacijama - trener hoće da ode, ti hoćeš da se otarasiš trenera, u svačijem je interesu da novi trener bude što pre postavljen da bi bio uključen u kupoprodaju/pripreme za sledeću sezonu - zašto opet insistirati na tamo nekoj kompenzaciji? Nikom se ne čini usluga, osim eventualno što će neki number-cruncher u klubu moći da se pohvali da je izbalansirao budžet preko ili ispod neke zamišljene crte...
Naravno, bas mi djelujes kao tip kojem je normalno da se oprosti x miliona evra jer je to svima u interesu... :isuse:

Edited by MiddleClass

Da sam Roman Abramovič Milijarder (posedujem palatu i jahtu), bilo bi mi normalno. Kako je takvim ljudima normalno da oteraju trenera koji ih iznervira i isplate mu X miliona evra kao nadoknadu za (neispunjen) višegodišnji ugovor, a nije im OK da treneru čijim su učinkom zadovoljni izađu u susret i oproste X miliona evra?

Chelsea obično ne plaća astronomske sume za dovođenje trenera, nego za prisilno odvođenje.
Platili su 15M€ Portu da bi doveli specijalnog 2
Da sam Roman Abramovič Milijarder (posedujem palatu i jahtu), bilo bi mi normalno. Kako je takvim ljudima normalno da oteraju trenera koji ih iznervira i isplate mu X miliona evra kao nadoknadu za (neispunjen) višegodišnji ugovor, a nije im OK da treneru čijim su učinkom zadovoljni izađu u susret i oproste X miliona evra?
Do sada je chelsea samo tjerao svoje trenere.

I to apsurdnim i povremeno zadivljujućim tempom...

A Real kao nije?

A Real kao nije?
Najveći transfer u istoriji ostvariš tako što Mančester Junajtedu daš novac za Kristijana Ronalda, a pojedini te prozivaju zbog kazni za parkiranje... Eh...