Weenie Pooh Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ma meni se Felaini sviđa, samo mi je prilično neverovatno da bi bez nekog naročitog razloga prešao kod komšija.
copkillah Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Da je Britanac pa i da bude plaćen 40 miliona funti koje Everton ne bi odbio.
Garnirung Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ok je Felaini i meni, nego sam se nesvesno primio da će možda da potpišu i nešto zvučnije ovog leta. Izgleda i po tim glasinama, da će Rodžers dobiti ne baš neke preterane pare za transfere.Osim ako ne uspe da zavali nešto zamlata koje su se nakupile
Sandens Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Junior Hoilett izgleda prelazi u Mensengladbah. pre njega su doveli i najveceg talenta iz Svajcarske Granita Xhaku (kazu da je bolji od Shaqirija), pametno su utrosili pare uzete za Reusa.
gervasius twinkleminkleson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Valja li taj Hoilett? Pominje se da bi i Luuk de Jong mogao u Gladbach.Kagawa i zvanicno u Unitedu. Bicu dovoljno hrabar, mozda i naivan, da kazem da ce ovo biti najbolji posao ovog ljeta.
Nemanja Posrbica Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Kagawa i zvanicno u Unitedu. Bicu dovoljno hrabar, mozda i naivan, da kazem da ce ovo biti najbolji posao ovog ljeta.Ne samo što je odličan igrač, već i što je marketinški sjajan potez. Posle Parka, dovedu Kagawu i imaju opet ogromne prihode sa dalekog istoka. Sjajno!
MancMellow Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Nadam se da će funkcionisati besprekorno :DSuper je i što inicijalno izgleda samo plaćaju 12 miliona, a ostatak kasnije, tako da se nadam da ima para bar za još jedno bitnije pojačanje. Edited June 5, 2012 by MancMellow
panta rhei Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Junior Hoilett izgleda prelazi u Mensengladbah. pre njega su doveli i najveceg talenta iz Svajcarske Granita Xhaku (kazu da je bolji od Shaqirija), pametno su utrosili pare uzete za Reusa.nije bolji. drugi tip igraca, dosta trci, inteligentan, ima dobar pregled igre, nesto kao jugovic recimo.
Sandens Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Valja li taj Hoilett?odlicno krilo, nizak, nabijen, brz, prodoran...
gervasius twinkleminkleson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Kul, bash fino. Nadam se da ce Gladbach uspjeti da udje u CL. Valjda dovedu i nekog da zamjeni Dantea.Juve ce izgleda da dovede i Asamoaha iz Udinesea, a vrlo moguce i Islu. Sta ce im tu Pogba, nije mi jasno, garant ce ga dati negdje na pozajmicu.
Nemanja Posrbica Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nešto mi mnogo malo 20 miliona za njih dvojicu koliko se priča po netu.
gervasius twinkleminkleson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Za po pola od obojice :)Ako je tacno, apsolutno se uklapaju u Conteov fudbal, na vrijeme su kupljeni, nece biti umorni od Eura... Ogromna bi pojacanja bili za Juve
Nemanja Posrbica Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nema spora da je to fenomenalna kupovina i da će Juve da krene da dominira Serijom A.Ček, opet taj coownewship. Iskren da budem to mi je jedno od većih zla u Serija A.
gervasius twinkleminkleson Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Who cares koja je forma ugovora, ako nije nista ilegalno. Vazno je gdje i kako igraju igraci, a ovo ostalo meni stvarno nije narocito bitno.Nego, sad se pojavila informacija da ce biti 30 miliona za obojicu, s tim sto ce pola platit sad, a pola za godinu dana. Plus Udinese dobija Pazienzu i Taidera. Udinese je car.Pogba i zvanicno u Juventusu. Kako imam osjecaj da ce zesce da fejluje, posle svog ovog hajpa.
sabahudin Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Juve se ozbiljno pojacava, suska se da bi mogli da dovedu RvP-a ili Cavanija.
Recommended Posts