Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transferi

Featured Replies

Jos nije potpisao iako ga najavljuju vec danima.Danas su u novinama pisali da se Zlatan raspitivao o zivotu u Parizu.
Da, stvarno, pitam se i ja kakav je život za bogataše u Parizu :lol:
  • Replies 5.5k
  • Views 378.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dost u Wolfsburgu.

Potajno sam se nadao da će kod nas™ :(

mancini vidjen u pokusaju preotimanja van persija...

Pogba valjda i definitivno u Juventusu. Kako imam osjecaj da ce se ispostaviti da nista ne zna.

Вест Хему наводно понуђено 3 милиона фунти да преузме уговор Џоија Бартона, а и скота лично. Није немогуће јер су га под контролом до сада успешно држали само Алардајс и Нолан у комбинацији. Мада, мислим да би у ту једначину ваљало убацити и кетамин.

:lol:

Kujt u Fenerbahče za... 1 milion funti? Navodno neka klauzula za poslednju godinu ugovora :unsure: Mislim da su mogli da ga zadrže kao backup opciju da su hteli, ali im je bilo skupo pod tim ugovorom. Ovako će u Turskoj verovatno biti plaćen u istom rangu.

Nije tu toliko problem do ugovora koliko do njegove želje da igra. Ima 31 godinu, nije klinac i rano je da igrač takvog kvaliteta bude na klupi onoliko. Jebiga, meni je žao, baš žao.

Koliko onoliko? Igrao je on dosta čak i u prošloj jadnoj sezoni, a ko zna koliko bi igrao pod novim trenerom. (Plus nije baš neki Ronaldo pa da traži zagarantovan start u 90% utakmica, inače uzima loptu i ide kući.)Meni sve zvuči kao da su mu ponudili da produži ugovor sa manjom platom, jer eto kao nije više starter automatski kao kod Beniteza. On im se zahvalio i otišao tamo gde će biti plaćen kao starter. U prilog tome ide i ona izjava zašto se ne bi vratio u Holandiju.

A za dolaske zasad ništa, osim što se spominju Sigurdson i Felaini... dakle ništa <_<

Prvi put čujem da dolazi Felaini :lol: Doduše, ne bih se žalio :unsure: Ali kad se već prenose glasine, jedan kolega intenzivno agituje za De Jonga (Luuka) bar jedno 6 meseci. Dakle ništa <_<

Od kadasu dosli Katari u Pariz, nije prosao dan bez nove najave novog igraca. Danas se prica da Anceloti zeli da dovede Modrica.

Jel to čujem nepoverenje u vašem glasu prema žbunokosom bogu fudbala? :o Felaini je car, ko god da ga dovede napraviće odličan posao...mmw!