copkillah Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Jos nije potpisao iako ga najavljuju vec danima.Danas su u novinama pisali da se Zlatan raspitivao o zivotu u Parizu. Da, stvarno, pitam se i ja kakav je život za bogataše u Parizu
Töölönlahti Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Danas su u novinama pisali da se Zlatan raspitivao o zivotu u Parizu.Vidi se da ni on ne gleda filmove...http://www.youtube.com/watch?v=phsW3UA7P6c&start=152
Bright Billy Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 mancini vidjen u pokusaju preotimanja van persija...
gervasius twinkleminkleson Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Pogba valjda i definitivno u Juventusu. Kako imam osjecaj da ce se ispostaviti da nista ne zna.
Прслин Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Вест Хему наводно понуђено 3 милиона фунти да преузме уговор Џоија Бартона, а и скота лично. Није немогуће јер су га под контролом до сада успешно држали само Алардајс и Нолан у комбинацији. Мада, мислим да би у ту једначину ваљало убацити и кетамин.
Weenie Pooh Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Kujt u Fenerbahče za... 1 milion funti? Navodno neka klauzula za poslednju godinu ugovora Mislim da su mogli da ga zadrže kao backup opciju da su hteli, ali im je bilo skupo pod tim ugovorom. Ovako će u Turskoj verovatno biti plaćen u istom rangu.
copkillah Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nije tu toliko problem do ugovora koliko do njegove želje da igra. Ima 31 godinu, nije klinac i rano je da igrač takvog kvaliteta bude na klupi onoliko. Jebiga, meni je žao, baš žao.
Weenie Pooh Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Koliko onoliko? Igrao je on dosta čak i u prošloj jadnoj sezoni, a ko zna koliko bi igrao pod novim trenerom. (Plus nije baš neki Ronaldo pa da traži zagarantovan start u 90% utakmica, inače uzima loptu i ide kući.)Meni sve zvuči kao da su mu ponudili da produži ugovor sa manjom platom, jer eto kao nije više starter automatski kao kod Beniteza. On im se zahvalio i otišao tamo gde će biti plaćen kao starter. U prilog tome ide i ona izjava zašto se ne bi vratio u Holandiju.
Garnirung Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A za dolaske zasad ništa, osim što se spominju Sigurdson i Felaini... dakle ništa <_<
Weenie Pooh Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Prvi put čujem da dolazi Felaini Doduše, ne bih se žalio Ali kad se već prenose glasine, jedan kolega intenzivno agituje za De Jonga (Luuka) bar jedno 6 meseci. Dakle ništa <_<
borris_ Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Od kadasu dosli Katari u Pariz, nije prosao dan bez nove najave novog igraca. Danas se prica da Anceloti zeli da dovede Modrica.
Pokojni Ruxin Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Jel to čujem nepoverenje u vašem glasu prema žbunokosom bogu fudbala? :o Felaini je car, ko god da ga dovede napraviće odličan posao...mmw!
Recommended Posts