Jump to content

Transferi

Featured Replies

Zidan se ubio da ga uvali Realu, a vi tako.
Шта Зидан зна. angry.gif
  • Replies 5.5k
  • Views 365.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Diskusija o Kaduu je sportska verzija onog pišonje sa Bitnih postova. Molim vas, nastavite.

jel to dobro ili lose? :unsure:

vermez3.jpg

Pa znaš kako, ja bih ili da ode ili da ostane, a on mi je u razgovoru rekao da bi da ostane. Videćemo.

Valencia dovela Joaoa Pereiru iz Sportinga i Andresa Guardada iz Deportiva. Za ukupno 3.5 miliona. Odlican posao.

• Author

Hazard na kraju u Chelsea-u, jos nije potvrdjeno ali to bi bilo to, Roman odresio kesu za platu, Utd to nije mogao ispratiti, a Mancini mu nije mogao garantovati mesto u startnoj postavi pa je City navodno prvi otpao...

Pa City je prvi otpao zato što oni imaju tri takva igrača. A normalno da ne možemo da se takmičimo sa Romanom za transfer i za platu. Šta bi sa tim Kagawom? Ponudili smo 13 miliki funata, pa su odbili, ne vidim nešto kad će i da li će "pojačana" ponuda...

Hazard potvrdio na tnjiteruTM:kralj:

lepo :) jos da dodje i hulk

Одлична куповина.

nego, kada stupa na snagu ona odredba o zabrani preplaćivanja? nikad?

Rekao je da prelazi u osvajača Lige Šampiona, dakle u Engleskoj postoje tri opcije :unsure:

Gledao sam Hazarda jos pre tri godine na JNA, na utakmici Kupa Uefa Sevojno-Lil. Dao je gol manirom rasnog strelca, i secam se da sam tada (svedok mi bog, posto sam sam isao na utakmicu, niko drugi nije hteo da se cima) promrljao sebi u bradu - ovo je dobar igrac. I evo ga sada u Celskiju.

nego, kada stupa na snagu ona odredba o zabrani preplaćivanja? nikad?
Realno, mnogi igrači sa velikim i solidnim platama im odlaze ili su već otišli, tako da definitivno imaju prostora za bar jednu mega kupovinu. Doduše, sigurno će ih biti još...

Zorc [sD Borussije] kaze da su u pitanju samo detalji kod transfera Kagawe u Man Utd. Cijena 22 miliona. Otkad krece taj finansijski fer plej? Zar nije to od sledece sezone tek? Ionako je glupost..