porucnik vasic Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Zidan se ubio da ga uvali Realu, a vi tako.Шта Зидан зна.
Töölönlahti Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Diskusija o Kaduu je sportska verzija onog pišonje sa Bitnih postova. Molim vas, nastavite.
Töölönlahti Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Pa znaš kako, ja bih ili da ode ili da ostane, a on mi je u razgovoru rekao da bi da ostane. Videćemo.
gervasius twinkleminkleson Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Valencia dovela Joaoa Pereiru iz Sportinga i Andresa Guardada iz Deportiva. Za ukupno 3.5 miliona. Odlican posao.
ducca Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Hazard na kraju u Chelsea-u, jos nije potvrdjeno ali to bi bilo to, Roman odresio kesu za platu, Utd to nije mogao ispratiti, a Mancini mu nije mogao garantovati mesto u startnoj postavi pa je City navodno prvi otpao...
MancMellow Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Pa City je prvi otpao zato što oni imaju tri takva igrača. A normalno da ne možemo da se takmičimo sa Romanom za transfer i za platu. Šta bi sa tim Kagawom? Ponudili smo 13 miliki funata, pa su odbili, ne vidim nešto kad će i da li će "pojačana" ponuda...
assück Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 nego, kada stupa na snagu ona odredba o zabrani preplaćivanja? nikad?
copkillah Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Rekao je da prelazi u osvajača Lige Šampiona, dakle u Engleskoj postoje tri opcije
Nikodije Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Gledao sam Hazarda jos pre tri godine na JNA, na utakmici Kupa Uefa Sevojno-Lil. Dao je gol manirom rasnog strelca, i secam se da sam tada (svedok mi bog, posto sam sam isao na utakmicu, niko drugi nije hteo da se cima) promrljao sebi u bradu - ovo je dobar igrac. I evo ga sada u Celskiju.
MancMellow Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 nego, kada stupa na snagu ona odredba o zabrani preplaćivanja? nikad?Realno, mnogi igrači sa velikim i solidnim platama im odlaze ili su već otišli, tako da definitivno imaju prostora za bar jednu mega kupovinu. Doduše, sigurno će ih biti još...
gervasius twinkleminkleson Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Zorc [sD Borussije] kaze da su u pitanju samo detalji kod transfera Kagawe u Man Utd. Cijena 22 miliona. Otkad krece taj finansijski fer plej? Zar nije to od sledece sezone tek? Ionako je glupost..
Recommended Posts