April Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Odakle tolike pare tom odvratnom klubu? Nije valjda sve od jebenih dresova?Takva diskusija se ne otvara bez Filipa
Milosh76 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Uprava Sitija probaće da u letnjem prelaznom roku dovede u klub glavne zvezde "crvenih" Stivena Džerarda i Fernanda Toresa za sumu od 94 miliona evra, plus Emanuel Adebajor i Stiven Ajrlend. ponuda koju treba odbiti
Feindouno Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Pa da, iskusno. Kome jos treba odbrana :isuse:City je engleski Real.
gervasius twinkleminkleson Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 pa dobro, nije recheno da nece dovesti i odbranu. ipak, nadam se da nece torres u city, uchinio bi ih uzasno antipaticnim. neka ide u utd, vishe je nekako za njih.
Milosh76 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To je kao kad bi Mesi otisao u Real, nema sanse da se to desi. Koliko god bili u dugovima, nema sanse da pojacaju rivala u istoj Ligi.
ducca Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Del Neri izgleda novi trener Juventusa, dok ce tokom dana biti objavljeno da je Laurent Blanc novi selektor Francuske posle WC.
ducca Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Barcelona stavlja i Ibru na tas ne bi li privolela Wengera da pusti Cesca...
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 (edited) ... a ujedno, izgleda da bi uskoro moglo da bude i ozvanicen prelazak ville u barcu Edited May 18, 2010 by gervasius twinkleminkleson
ducca Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 (edited) Cesc navodno u "emotivnom" razgovoru face 2 face sa Arsenom rekao da zeli da ovog leta predje u Barcu. Ali kakav bi to sex bio iduce sezone isuse, Brazzers im ne bi bio ni do kolena. Xavi, Cesc, Iniesta, Messi Pellegrini sutra dobija nogu i sada je vec gotovo izvesno da Murinjo ostaje u Madridu i posle finala. Mada mi je malo trulo sto se o tome toliko prica i sto sam Murinjo kenja i doliva ulje na vatru pred takvu utakmicu koja je utakmica zivota za vecinu njegovih igraca. Moze ovo dosta poremetiti ekipu...Inter navodno vec u pregovorima sa Benitezom :smoris:Tevez se kao smorio Citijevom luzerskom sezonom (ne znam sta je ocekivao) i sad bi da predje nazad u Bocu. Samo ne znam ko ce da mu plati njegovu simbolicnu platu. City juri Gurkufa u medjuvremenu.Man Utd se raspitivao za Suareza Edited May 18, 2010 by ducca
Lutador Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ... a ujedno, izgleda da bi uskoro moglo da bude i ozvanicen prelazak ville u barcuU današnjem Blicu piše da je izjavio da bi voleo da ostane u Valensiji.
Mostly harmless Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 U današnjem Blicu piše da je izjavio da bi voleo da ostane u Valensiji.A ti ne bi voleo da ostanes u klubu gde je ??
copkillah Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja bih verovao tome, Blic je oduvek bio blizak sa Viljom ;)Mislim da je gotova stvar, da je ovaj u Barsi za koji dan, tako je najavljeno.
Phoney Bone Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kako za koji dan, pa mogli bi bar da sačekaju sa prođe SP. O čemu da pričaju poslenici RTS-a ako se svi sexy transferi budu obavili pre?! Kako Aca da uđe u analizu svakog značajnog pogleda bačenog ka klupi protivnika na kojoj sedi potencijalni budući trener, svakog haj-fajva sa potencijalno bivšim saigračem? Inter navodno vec u pregovorima sa Benitezom :smoris:S konja na magarca. Od blata će da prave Specijalnog
Recommended Posts