Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted
Odakle tolike pare tom odvratnom klubu? Nije valjda sve od jebenih dresova?
Takva diskusija se ne otvara bez Filipa
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

Deco izgleda ide u Fluminense.

Posted

henry na korak od new york red bullsa.

Posted

Uprava Sitija probaće da u letnjem prelaznom roku dovede u klub glavne zvezde "crvenih" Stivena Džerarda i Fernanda Toresa za sumu od 94 miliona evra, plus Emanuel Adebajor i Stiven Ajrlend. ponuda koju treba odbiti

Posted

Pa da, iskusno. Kome jos treba odbrana :isuse:City je engleski Real.

Posted

pa dobro, nije recheno da nece dovesti i odbranu. ipak, nadam se da nece torres u city, uchinio bi ih uzasno antipaticnim. neka ide u utd, vishe je nekako za njih.

Posted

To je kao kad bi Mesi otisao u Real, nema sanse da se to desi. Koliko god bili u dugovima, nema sanse da pojacaju rivala u istoj Ligi.

Posted

Del Neri izgleda novi trener Juventusa, dok ce tokom dana biti objavljeno da je Laurent Blanc novi selektor Francuske posle WC.

Posted

Barcelona stavlja i Ibru na tas ne bi li privolela Wengera da pusti Cesca...

Posted (edited)

... a ujedno, izgleda da bi uskoro moglo da bude i ozvanicen prelazak ville u barcu

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted (edited)

Cesc navodno u "emotivnom" razgovoru face 2 face sa Arsenom rekao da zeli da ovog leta predje u Barcu. Ali kakav bi to sex bio iduce sezone isuse, Brazzers im ne bi bio ni do kolena. Xavi, Cesc, Iniesta, Messi :jerry: Pellegrini sutra dobija nogu i sada je vec gotovo izvesno da Murinjo ostaje u Madridu i posle finala. Mada mi je malo trulo sto se o tome toliko prica i sto sam Murinjo kenja i doliva ulje na vatru pred takvu utakmicu koja je utakmica zivota za vecinu njegovih igraca. Moze ovo dosta poremetiti ekipu...Inter navodno vec u pregovorima sa Benitezom :smoris:Tevez se kao smorio Citijevom luzerskom sezonom (ne znam sta je ocekivao) i sad bi da predje nazad u Bocu. Samo ne znam ko ce da mu plati njegovu simbolicnu platu. City juri Gurkufa u medjuvremenu.Man Utd se raspitivao za Suareza :isuse:

Edited by ducca
Posted
... a ujedno, izgleda da bi uskoro moglo da bude i ozvanicen prelazak ville u barcu
U današnjem Blicu piše da je izjavio da bi voleo da ostane u Valensiji.
Posted
U današnjem Blicu piše da je izjavio da bi voleo da ostane u Valensiji.
A ti ne bi voleo da ostanes u klubu gde je :ziga: ??
Posted

Ja bih verovao tome, Blic je oduvek bio blizak sa Viljom ;)Mislim da je gotova stvar, da je ovaj u Barsi za koji dan, tako je najavljeno.

Posted

Kako za koji dan, pa mogli bi bar da sačekaju sa prođe SP. O čemu da pričaju poslenici RTS-a ako se svi sexy transferi budu obavili pre?! Kako Aca da uđe u analizu svakog značajnog pogleda bačenog ka klupi protivnika na kojoj sedi potencijalni budući trener, svakog haj-fajva sa potencijalno bivšim saigračem? angry.gif

Inter navodno vec u pregovorima sa Benitezom :smoris:
S konja na magarca. Od blata će da prave Specijalnog :lol: