Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transferi

Featured Replies

Enivej, čini se da je Arsenal za ljeto dogovorio napadača Anderlechta Matiasa Suareza, fantasy-čudo iz Evropske lige. Poznavaoci Jupilera, valja li mali?
Ja ga nedovoljno gledao, nekako mi fizicki nije za Englesku, ali dobro, u Arsenalu nema muskulatornih frikova.Dao je neke atraktivne golove. Mislim da je jedan i protiv Dinama.
  • Replies 5.5k
  • Views 378.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I Arsenal poceo preko youtube-a da kupuje igrace :D

I Arsenal poceo preko youtube-a da kupuje igrace :D
Tako ćemo dok nas ne kupi Katar. :P

Поштоване колеге гробарони, да ли међу вама икога ко може да ми потврди да Аврам Грант, легенда Милвола, преговара са ФК Партизан?(MailOnline)Jao, како бих волео да се ово догоди! :lol:

Izgleda da je i definitivno - Pato je trazio da ostane, Berlusconi sve blokirao. Tevez ce sad vjerovatno u Inter.

Svako ima svoje izvore, fr izvor kaze ovo:Milan se nije dogovorio sa MC oko Teveza i blokirao Pato-a (koji je navodno vec bio pristao da dodje).Uglavnom je za sada sve blokirano.Wait and see...

a da tevez jednostavno predje u psg?

@Borris To i djeluje logicnije.

Edited by gervasius twinkleminkleson

Koliko sam ja shvatio Tevez je htio ici samo u u Milano. Vlasnici PSG-a i MC su se kao vec bili dogovorili oko njega ali Tevez nije pristao.

jbt, tevez voli modu inace osim ova dva transfera, dosta miran transfer prozor ove godine.

zato sto su u milanu ibra i ekipa, a s kim da se druzi u PSGu?
jbt, tevez voli modu inace osim ova dva transfera, dosta miran transfer prozor ove godine.
Prošle godine su Carroll, Suarez i Torres potpisali 31.januara, s tim da uspješnost tih igrača i nije ohrabrujuća (uz izuzetak Suareza) za januarske kupovine. Neki će tvrditi pazar, neki će morati voditi računa o domino-efektu (kao što je ovaj primjer sa Tevezom i Patom), neki će htjeti promijeniti klub i naći neki u kojem će igrati zbog EP.Hrvatski mediji dosta govore o transferu Jelavića u QPR.

U senci milansko - pariskih spletki, Balazs Dzsudzsak iz Anzija presao u moskovski Dinamo.

Ilsinho [igrao za Shakhtar prije sezonu-dvije] najvjerovatnije dolazi u Cataniu.