January 12, 201213 yr Enivej, čini se da je Arsenal za ljeto dogovorio napadača Anderlechta Matiasa Suareza, fantasy-čudo iz Evropske lige. Poznavaoci Jupilera, valja li mali?Ja ga nedovoljno gledao, nekako mi fizicki nije za Englesku, ali dobro, u Arsenalu nema muskulatornih frikova.Dao je neke atraktivne golove. Mislim da je jedan i protiv Dinama.
January 12, 201213 yr Hajduku, provjerih sad.http://www.youtube.com/watch?v=zBXHoDHRFco&feature=relatedOvo nije loše, recimo.
January 12, 201213 yr I Arsenal poceo preko youtube-a da kupuje igrace :DTako ćemo dok nas ne kupi Katar. :P
January 12, 201213 yr Поштоване колеге гробарони, да ли међу вама икога ко може да ми потврди да Аврам Грант, легенда Милвола, преговара са ФК Партизан?(MailOnline)Jao, како бих волео да се ово догоди!
January 12, 201213 yr Izgleda da je i definitivno - Pato je trazio da ostane, Berlusconi sve blokirao. Tevez ce sad vjerovatno u Inter.
January 12, 201213 yr Svako ima svoje izvore, fr izvor kaze ovo:Milan se nije dogovorio sa MC oko Teveza i blokirao Pato-a (koji je navodno vec bio pristao da dodje).Uglavnom je za sada sve blokirano.Wait and see...
January 12, 201213 yr @Borris To i djeluje logicnije. Edited January 12, 201213 yr by gervasius twinkleminkleson
January 12, 201213 yr a da tevez jednostavno predje u psg?Koliko sam ja shvatio Tevez je htio ici samo u u Milano. Vlasnici PSG-a i MC su se kao vec bili dogovorili oko njega ali Tevez nije pristao.
January 12, 201213 yr jbt, tevez voli modu inace osim ova dva transfera, dosta miran transfer prozor ove godine.
January 12, 201213 yr a da tevez jednostavno predje u psg?zato sto su u milanu ibra i ekipa, a s kim da se druzi u PSGu?
January 12, 201213 yr jbt, tevez voli modu inace osim ova dva transfera, dosta miran transfer prozor ove godine.Prošle godine su Carroll, Suarez i Torres potpisali 31.januara, s tim da uspješnost tih igrača i nije ohrabrujuća (uz izuzetak Suareza) za januarske kupovine. Neki će tvrditi pazar, neki će morati voditi računa o domino-efektu (kao što je ovaj primjer sa Tevezom i Patom), neki će htjeti promijeniti klub i naći neki u kojem će igrati zbog EP.Hrvatski mediji dosta govore o transferu Jelavića u QPR.
January 12, 201213 yr U senci milansko - pariskih spletki, Balazs Dzsudzsak iz Anzija presao u moskovski Dinamo.
January 12, 201213 yr Ilsinho [igrao za Shakhtar prije sezonu-dvije] najvjerovatnije dolazi u Cataniu.