Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted
Enivej, čini se da je Arsenal za ljeto dogovorio napadača Anderlechta Matiasa Suareza, fantasy-čudo iz Evropske lige. Poznavaoci Jupilera, valja li mali?
Ja ga nedovoljno gledao, nekako mi fizicki nije za Englesku, ali dobro, u Arsenalu nema muskulatornih frikova.Dao je neke atraktivne golove. Mislim da je jedan i protiv Dinama.
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

I Arsenal poceo preko youtube-a da kupuje igrace :D

Posted
I Arsenal poceo preko youtube-a da kupuje igrace :D
Tako ćemo dok nas ne kupi Katar. :P
Posted

Поштоване колеге гробарони, да ли међу вама икога ко може да ми потврди да Аврам Грант, легенда Милвола, преговара са ФК Партизан?(MailOnline)Jao, како бих волео да се ово догоди! :lol:

Posted

Izgleda da je i definitivno - Pato je trazio da ostane, Berlusconi sve blokirao. Tevez ce sad vjerovatno u Inter.

Posted

Svako ima svoje izvore, fr izvor kaze ovo:Milan se nije dogovorio sa MC oko Teveza i blokirao Pato-a (koji je navodno vec bio pristao da dodje).Uglavnom je za sada sve blokirano.Wait and see...

Posted (edited)

@Borris To i djeluje logicnije.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted
a da tevez jednostavno predje u psg?
Koliko sam ja shvatio Tevez je htio ici samo u u Milano. Vlasnici PSG-a i MC su se kao vec bili dogovorili oko njega ali Tevez nije pristao.
Posted

jbt, tevez voli modu inace osim ova dva transfera, dosta miran transfer prozor ove godine.

Posted
a da tevez jednostavno predje u psg?
zato sto su u milanu ibra i ekipa, a s kim da se druzi u PSGu?
Posted
jbt, tevez voli modu inace osim ova dva transfera, dosta miran transfer prozor ove godine.
Prošle godine su Carroll, Suarez i Torres potpisali 31.januara, s tim da uspješnost tih igrača i nije ohrabrujuća (uz izuzetak Suareza) za januarske kupovine. Neki će tvrditi pazar, neki će morati voditi računa o domino-efektu (kao što je ovaj primjer sa Tevezom i Patom), neki će htjeti promijeniti klub i naći neki u kojem će igrati zbog EP.Hrvatski mediji dosta govore o transferu Jelavića u QPR.
Posted

U senci milansko - pariskih spletki, Balazs Dzsudzsak iz Anzija presao u moskovski Dinamo.

Posted

Ilsinho [igrao za Shakhtar prije sezonu-dvije] najvjerovatnije dolazi u Cataniu.