July 13, 201113 yr Author ja reko' neki igrac potpisuje za inter ili milan. ko mi je kriv kad ne znam poimenicno clanove uprave uniteda :PJbg, mislio sam da je to vise manje opste poznato. Sorry. Elem, direktortm Man Utd je u pitanju. Edited July 13, 201113 yr by ducca
July 13, 201113 yr mozda i jeste poznato, ali ja nisam znao. nebitno, u svakom slucaju :)witsel presao u benficu
July 13, 201113 yr Jbg, mislio sam da je to vise manje opste poznato. Sorry. Elem, direktortm Man Utd je u pitanju.a sto si ti u bedaku zbog njegovog odlaska u milano?
July 13, 201113 yr a sto si ti u bedaku zbog njegovog odlaska u milano?Čova je došao u Milano po Snejdera.
July 14, 201113 yr Stanley Devastating u Liverpoolu za 20 miliona. Presmešni su kako voljno plaćaju te British Premium cene, ali bože moj. Downing je sasvim solidan igrač, dobro će doći.
July 14, 201113 yr Smor, za te pare su mogli N'Zogbiju da dobiju, a on će sad baš u Villu. <_<... nek' se naigra Downing i da mnogo puta uđe kao izmena Suarezu na WF.
July 14, 201113 yr dzizs, 20 miliona :isuse:al dobro, tako je kako je. sto se sneijdera tice, italijanski sajtovi pisu da ovaj iz manchestera uopste i nije bio u milanu, nego u cirihu na nekakvom sastanku uefa, te da nije ni bilo pregovora oko sneijdera.
July 14, 201113 yr Još kad bi Suarez nekad i zaigrao na WF... Dalglish forsira 4-4-2 po svaku cenu. A za te pare su mogli dva i po N'Zogbije da dobiju, ili jednog Juana Matu, ali pasoš kraljice majke je pasoš kraljice majke.Nedolazak Sneijdera na Old Trafford bi meni lično bio najbolja vest ovog prelaznog roka. Jedan od omiljenih mi igrača da napravi tako nepromišljen potez... Edited July 14, 201113 yr by Weenie Pooh
July 14, 201113 yr Author dzizs, 20 miliona :isuse:al dobro, tako je kako je. sto se sneijdera tice, italijanski sajtovi pisu da ovaj iz manchestera uopste i nije bio u milanu, nego u cirihu na nekakvom sastanku uefa, te da nije ni bilo pregovora oko sneijdera.Ma jebe lud zbunjenog, elem jutros navodno pisalo da je dogovoreno sve, 190 hiljada paundsa nedeljna plata... Ko ce ga znati.
July 14, 201113 yr Uf, 190k nedeljno je ogromna suma, to u Engleskoj mislim da plaća samo City. (Tevez, Yaya, Adebayor, itd.)