Sandens Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 (edited) glavonja ali Manchester Uniteda. Edited July 13, 2011 by Sundance Kid
ducca Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 (edited) ja reko' neki igrac potpisuje za inter ili milan. ko mi je kriv kad ne znam poimenicno clanove uprave uniteda :PJbg, mislio sam da je to vise manje opste poznato. Sorry. Elem, direktortm Man Utd je u pitanju. Edited July 13, 2011 by ducca
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 mozda i jeste poznato, ali ja nisam znao. nebitno, u svakom slucaju :)witsel presao u benficu
Bright Billy Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jbg, mislio sam da je to vise manje opste poznato. Sorry. Elem, direktortm Man Utd je u pitanju.a sto si ti u bedaku zbog njegovog odlaska u milano?
Nemanja Posrbica Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 a sto si ti u bedaku zbog njegovog odlaska u milano?Čova je došao u Milano po Snejdera.
Nemanja Posrbica Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 pa zar ducca ne navija za mancester? Sneijder
Weenie Pooh Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Stanley Devastating u Liverpoolu za 20 miliona. Presmešni su kako voljno plaćaju te British Premium cene, ali bože moj. Downing je sasvim solidan igrač, dobro će doći.
Töölönlahti Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Smor, za te pare su mogli N'Zogbiju da dobiju, a on će sad baš u Villu. <_<... nek' se naigra Downing i da mnogo puta uđe kao izmena Suarezu na WF.
gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 dzizs, 20 miliona :isuse:al dobro, tako je kako je. sto se sneijdera tice, italijanski sajtovi pisu da ovaj iz manchestera uopste i nije bio u milanu, nego u cirihu na nekakvom sastanku uefa, te da nije ni bilo pregovora oko sneijdera.
Weenie Pooh Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) Još kad bi Suarez nekad i zaigrao na WF... Dalglish forsira 4-4-2 po svaku cenu. A za te pare su mogli dva i po N'Zogbije da dobiju, ili jednog Juana Matu, ali pasoš kraljice majke je pasoš kraljice majke.Nedolazak Sneijdera na Old Trafford bi meni lično bio najbolja vest ovog prelaznog roka. Jedan od omiljenih mi igrača da napravi tako nepromišljen potez... Edited July 14, 2011 by Weenie Pooh
ducca Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 dzizs, 20 miliona :isuse:al dobro, tako je kako je. sto se sneijdera tice, italijanski sajtovi pisu da ovaj iz manchestera uopste i nije bio u milanu, nego u cirihu na nekakvom sastanku uefa, te da nije ni bilo pregovora oko sneijdera.Ma jebe lud zbunjenog, elem jutros navodno pisalo da je dogovoreno sve, 190 hiljada paundsa nedeljna plata... Ko ce ga znati.
Weenie Pooh Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Uf, 190k nedeljno je ogromna suma, to u Engleskoj mislim da plaća samo City. (Tevez, Yaya, Adebayor, itd.)
Recommended Posts