Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transferi

Featured Replies

Kakva je to priča o razmjeni Nani-Sneijder? To liči na glupe Interove transfere iz prošlosti (kad su Milanu poklonili Seedorfa i Pirla za igrače tipa Coco, Guly... :isuse:).

• Replies 5.5k
  • Views 378.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako se ne varam, pirla su dali za drazena brncica :lol:sumnjam da ce inter dati sneijdera tako, vjerujem da ce traziti samo pare [ako ga uopste i daju]

... a Seedorf je bio trampa za Cocoa, a deo paketa ja valjda bio i Ümit Davala. :lol:

Edited by Oxymoron

A nadobudno ciganče kao ne bi dobro došlo Interu? Pošto su već mnogo jaki po krilima? :unsure:

nije stvar u tome da li bi dobro dosao interu [a nisam siguran da bi, s obzirom na to da bi gasperini sigurno radije nekog krilnog spica nego nanija, koji, cini mi se, nije bash za tako ofanzivnu ulogu], vec inter hoce da dobije sto vise para da bi mogao da doveo pastorea i/ili teveza

Alexis Sánchez u Barsi. 40 vreca evara.

Koliko se sjećam, transfer je obuhvatao odlazak Coca, Gulyja i još nekog u Inter dočim je Milan dobio Pirla, Seedorfa i Šimića. Fora je bila u tome što je Coco trebao zakrpati Interovu rupu na lijevom boku, a na kraju je Milan dobio stubove veznog reda koji su ga pretvorili u najzajebaniji tim u Ligi prvaka prošle decenije.

Edited by ArleKino

... a Seedorf je bio trampa za Cocoa, a deo paketa ja valjda bio i Ümit Davala. :lol:
cini mi se da je bio helveg... u oba slucaja samoubistvo.

Ajoj, da, i Helveg je bio u Interu. :isuse: Doduše, ko nije tih godina? Dovoljno je vidjeti strijelce u Superkupu protiv Lazija 2000.godine (4:3 za Lazio) - golove za Inter su dali Farinos, Vampeta i Robbie Keane, sve same legende kluba.Inače, Zaratea hoće Anži ili Zarate Kid prodaje Lotitu obrnutu "Vidićevu ženu" (Zarate bi išao jer je ponuda Rusa očito basnoslovna, a on je već zbog slične ponude igrao u Kataru, no njegova žena bi radije ostala u Rimu).

za pirla je dosao brncic. ne znam da li je bio josh neko ukljucen, ili je milan dao i par miliona. mada, tih godina su pravili i one neke fejk razmjene, da zajebu porez.uglavnom, sjecam se da su mnogi bili ukljuceni u sve to, pirlo, seedorf, brncic, guly, brocchi, domoraud, simic...

• Author

Djibril i zvanicno u Laciju.

Roster će vjerovatno ovim pojačanjem biti zaokružen. Vodiće se borba za...Ligu prvaka? Osvajanje Evropske lige? Scudetto?

• Author

Biti realan i zaboraviti titulu (cujem bilo je i takvih najava) a i LS je mislim u domenu fantazije. 5. ili 6. mesto bi bilo realno, ali svasta je moguce, ni borba za opstanak me ne bi iznenadila :unsure: U Evropi po tradiciji kita.

sasim se solidno pojacao lazio. mogu do lige sampiona, s obzirom da svake godine neka od jacih ekipa razocara.

napoli doveo i santanu iz fiorentine.