July 4, 201113 yr A dolazi vam i Venger? tako pise blicPrica se o Vengeru vec nekoliko godina. Kaze da ce pomoci ali da jos ima ugovor sa Arsenalom. Mozda tek iduce godine.
July 4, 201113 yr super fudbaler. PSG ce da zaradi na njemu 30 miliona.Ne trebaju nama vise pare, navodno smo puni. Sada ciljamo trofeje :D Edited July 4, 201113 yr by borris_
July 4, 201113 yr frey ce izgleda u djenovu, cerci u man cityricky alvarez blizu intera, doni blizu liverpoola Edited July 4, 201113 yr by gervasius twinkleminkleson
July 4, 201113 yr Čini se da je finiširan transfer Clichyja u Manchester City. Rasplet oko Nasrija i Fabregasa bi se mogao doznati ove sedmice. Arsenal bi doveo Viviana na gol no i dalje je Wenger u defanzivi. Za Gervinha rekoše da je zgotovljen no ništa se ne potvrđuje, baš kao ni za Sambu niti za Cahilla.Chelsea je zapeo da dovede Falcaa. Gdje je rezon u dovođenju te vrste napadača, ako već imaju plan da ožive Torresa?
July 4, 201113 yr Arle, šta će Arsenal po pitanju levog beka? Pričalo se da i oni hoće onog Cissokhoa kao i Jose Enriquea... a juče se BTW pominje da bi i Downinga. Prepisujete
July 4, 201113 yr Valjda ce Arsenal da dovede neku bombu do kraja prelaznog roka. Ja bih voleo ako vec prodaju Fabregasa i Nasrija za tu kintu da dovedu Kaku,Zervinja i mozda Benzemu.
July 4, 201113 yr Pa znam al valjda doslo malo i Vengeru iz dupeta u glavu majq mu. A mozda je i stvarno pedofil
July 4, 201113 yr Doći će afirmisani Gervinho, eno sam najavljuje transfer iako klubovi još ništa nisu rekli... Edited July 4, 201113 yr by Weenie Pooh
July 4, 201113 yr Doći će afirmisani Gervinho, eno sam najavljuje transfer iako klubovi još ništa nisu rekli...e to moze! mediokritet solidne cene, ali iz francuske!
July 4, 201113 yr Ma idi, kad upare njega i Chamakha u napadu, a u odbrani Koscielnog i Squilacija... lingua franca all around, ni treće mesto nije nemoguće. Samo će onaj saksonac Wilshere u sredini da im kvari komunikaciju.Ali ozbiljno, čime namerava AW da zameni Fabregasa? Songom i Denilsonom?