borris_ Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A dolazi vam i Venger? tako pise blicPrica se o Vengeru vec nekoliko godina. Kaze da ce pomoci ali da jos ima ugovor sa Arsenalom. Mozda tek iduce godine.
Bright Billy Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 znaci QPR je resio da osigura povratak u brod sampiona <_<
borris_ Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) super fudbaler. PSG ce da zaradi na njemu 30 miliona.Ne trebaju nama vise pare, navodno smo puni. Sada ciljamo trofeje :D Edited July 4, 2011 by borris_
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) frey ce izgleda u djenovu, cerci u man cityricky alvarez blizu intera, doni blizu liverpoola Edited July 4, 2011 by gervasius twinkleminkleson
ArleKino Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Čini se da je finiširan transfer Clichyja u Manchester City. Rasplet oko Nasrija i Fabregasa bi se mogao doznati ove sedmice. Arsenal bi doveo Viviana na gol no i dalje je Wenger u defanzivi. Za Gervinha rekoše da je zgotovljen no ništa se ne potvrđuje, baš kao ni za Sambu niti za Cahilla.Chelsea je zapeo da dovede Falcaa. Gdje je rezon u dovođenju te vrste napadača, ako već imaju plan da ožive Torresa?
Weenie Pooh Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Arle, šta će Arsenal po pitanju levog beka? Pričalo se da i oni hoće onog Cissokhoa kao i Jose Enriquea... a juče se BTW pominje da bi i Downinga. Prepisujete
Moća Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Valjda ce Arsenal da dovede neku bombu do kraja prelaznog roka. Ja bih voleo ako vec prodaju Fabregasa i Nasrija za tu kintu da dovedu Kaku,Zervinja i mozda Benzemu.
Moća Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Pa znam al valjda doslo malo i Vengeru iz dupeta u glavu majq mu. A mozda je i stvarno pedofil
Weenie Pooh Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) Doći će afirmisani Gervinho, eno sam najavljuje transfer iako klubovi još ništa nisu rekli... Edited July 4, 2011 by Weenie Pooh
ToniAdams Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Doći će afirmisani Gervinho, eno sam najavljuje transfer iako klubovi još ništa nisu rekli...e to moze! mediokritet solidne cene, ali iz francuske!
Weenie Pooh Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ma idi, kad upare njega i Chamakha u napadu, a u odbrani Koscielnog i Squilacija... lingua franca all around, ni treće mesto nije nemoguće. Samo će onaj saksonac Wilshere u sredini da im kvari komunikaciju.Ali ozbiljno, čime namerava AW da zameni Fabregasa? Songom i Denilsonom?
Recommended Posts