JozoMujica Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Hm, da li je moralo ovako? Šta se krije iza namere google-a da prinudi korisnike na povezivanje ova dva servisa?
spina Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 http://www.openstreetmap.org/čini mi se da je beograd bolje uradjen nego u plan plusu :)
Roger Sanchez Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 što to uradi crni twitter, o jebem li im majku ptičju... Ne možeš više ni dobiti čistu listu twitova 1 lika. pa kako ću ja pratiti awaks????
Svarog Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 odličan post o načinu na koji Google update-uje Chrome.Coding horror - The Infinite Version
Alphons Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Satnik okačio sliku Astre, a nikako da spomene rikšu koja je odradila ceo posao
Jolly Roger Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f_f5wNw-2c0http://www.youtube.com/watch?v=B8ofWFx525s
JozoMujica Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 U jednom lepom, skrivenom dvorištu u centru Beograda, kreiraju se ideje i rešenja koja osvajaju svet. U netipičnom poslovnom prostoru u nekoliko nivoa, sa baštom i terasom, radi "Razor", jedna od 50 najboljih digitalnih agencija u svetu i najveći proizvođač "Facebook" aplikacija u Irskoj. "Razor" tim upravlja online aktivnostima najvećih svetskih kompanija kao što su "Sony", "Nokia", "Chevrolet", "Vodafone", "Nivea", "Kellogg’s", "Milka", "Jagermaister", "Meteor", "Setanta", "Seat", "Delhaize" i druge. I sve bi to bilo lepo da "digitalna agencija" nema under construction sajt već godinama, i da članovi iste nisu viđeni na raznim čudnim mestima, počev od kampanje Baraka Obame do pilot projekta DRG u srpskom zdravstvu koji je bio težak 10 miliona evra, a zdravstvene ustanove od projekta dobile 10-15.000 sve ukupno ako i toliko.
Töölönlahti Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ta neka nagrada koju je dobio se delila čak jednom i to u okviru renomirane, copy/paste: Internacionalne konferencije mladih lidera dijaspore 2011. Vredno priznanje, evo npr. dobio ga je i lik koji vodi firmu koja je izdulićevala sajt tog događaja, Cybernet (nema čak ni under construction stranicu, kontam da su rent-a-coder udruga, pa im ne treba). Deluju mi kao klasični pumpaši biografija i wannabe mladolideri, a eKapija očigledno pušta tekstove bez verifikacije u zamenu za novac sleš usluge... Mislim, ovo sa volontiranjem u kampanji je totalni hit, kakve to veze ima sa bilo čim?365 lepih preduzetničkih dana.
JozoMujica Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Deluju mi kao klasični pumpaši biografija i wannabe mladolideri, a eKapija očigledno pušta tekstove bez verifikacije u zamenu za novac sleš usluge... Meni ovo više liči na pumpanje nečijih džepova preko agencije ovih "mladolidera", i to državnim parama. Kao što rekoh, ta ista kompanija "Razor" je bila nosilac pilot projekta uvođenja DRG u zdravstvo Srbije pre nekoliko godina. Zdravstvenim ustanovama koje su učestvovale (i to ne svim) je nadoknađen samo neki minimum troškova (prekovremeni rad zaposlenih i slično), a projekat je bio finansiran od strane EBRD i debelo prebudžetiran.
Recommended Posts