August 9, 201113 yr Moze i nekog od nasih odlicnih pisaca iz 19. i pocetka 20. veka.Ili, još bolje, "Most Novak Djoković".
August 9, 201113 yr Ili, još bolje, "Most Novak Djoković".Mozda jos bolje, "Most porodice Djokovic"...
August 9, 201113 yr Djokovića ćuprija ?To me podseti....Bio skoro u Bejeljini, pa pređoh i Pavlovića ćupriju....Šta je taj čovek sve napravio po Bijeljini lele majko...
August 9, 201113 yr the needle, iliti igla po naški- gde si?- evo me, stižem. - jesi li tu blizu, kad stižeš?- ma tu sam, sačekaj malo.- pa jesi li na igli, šta?- u jednu ruku da.....edit:ovo super izgleda!! Edited August 9, 201113 yr by pacey defender
August 9, 201113 yr Ovo ce da bude kao u onom crtanom, kad lik ne moze da pronadje izlaz, pa otvori kiosk na autoputu.
August 9, 201113 yr Tacno i bilo koje drugo ime je totalna glupost kad ce i onako sav narod most zvati "most na(preko) Adi"
August 9, 201113 yr Radnicki, Gagarinov, novobeogradski...Vidi ovoga ...Gagarin vec ima ulicu i to onoliku ...Sta bi ti da se vozis i da stalno pricas sa kosmonautom?