Alphons Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Moze i nekog od nasih odlicnih pisaca iz 19. i pocetka 20. veka.Ili, još bolje, "Most Novak Djoković".
Anonymous Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 I da se na pilonu postavi svetleći krst, da sjebemo Kragujevčane.
Behemoth Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ili, još bolje, "Most Novak Djoković".Mozda jos bolje, "Most porodice Djokovic"...
Frank Pembleton Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Djokovića ćuprija ?To me podseti....Bio skoro u Bejeljini, pa pređoh i Pavlovića ćupriju....Šta je taj čovek sve napravio po Bijeljini lele majko...
pacey defender Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 (edited) the needle, iliti igla po naški- gde si?- evo me, stižem. - jesi li tu blizu, kad stižeš?- ma tu sam, sačekaj malo.- pa jesi li na igli, šta?- u jednu ruku da.....edit:ovo super izgleda!! Edited August 9, 2011 by pacey defender
Daddy Cool Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ovo ce da bude kao u onom crtanom, kad lik ne moze da pronadje izlaz, pa otvori kiosk na autoputu.
deeps Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Tacno i bilo koje drugo ime je totalna glupost kad ce i onako sav narod most zvati "most na(preko) Adi"
kapetanm Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 I meni je adski dobro, možda i Čukarički (kao Ostružnički)
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Radnicki, Gagarinov, novobeogradski...
Shan Jan Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Most Laze lazarevica :) U narodu poznat ko ludacki most :D
Frank Pembleton Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Radnicki, Gagarinov, novobeogradski...Vidi ovoga ...Gagarin vec ima ulicu i to onoliku ...Sta bi ti da se vozis i da stalno pricas sa kosmonautom?
Recommended Posts