kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 razna otvaranja tog mosta ce nam na nos izaci
foto Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) sace. samo sto nije.ja cekam da se popnem na nju sa petlje u sumadiji i da sidjem na petlji u mitel evropi, tek tada cu smatrati da cuprija radi svoj posao. Edited August 7, 2011 by foto
Venom Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Izgleda da ce biti kao sa reprezentacijom Srbije u fudbalu: prva istorijska utakmica, prva istorijska utakmica kod kuce, prva istorijska zvanicna utakmica, prva istorijska utakmica u crvenim dresovima, prva istorijska na zvanicnom takmicenju...
Frank Pembleton Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Mislim da ce studio b da se angazuje i preko svojih mogucnosti da nam docara to....
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 (edited) prespojilomost zorana i nenada :lol:edit - to je predlog borisa broza za ime mosta Edited August 8, 2011 by kojot
kapetanm Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Da, predlog mu je bio lagano spontanopritiskajući, al najbolje ono ipak narod će sam nazvati.. I koji moj se on tamo utrpa, da govori pored Hajdina ( ), pa ajd, i posle Pirgavog koji je prvi čovek ove varoši.Al maneken kad poče da bogoradi, bljak
Boza_zvani_Pub Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 (edited) moj prvi pik za ime je 'svetog Save' (st. Sava's bridge) ili 'beogradski'. kako biste vi? mislim da ce narodski biti 'novi most' jer tesko da ce uskoro jos neki. Edited August 8, 2011 by Boza_zvani_Pub
WTF Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja bih uradio ono za sta Madjari nisu imali muda i dao novom mostu ime "Most Steven Colbert" (a moze i "Most Jon Stewart" ili "Most Chuck Norris")
Anonymous Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jedino ispravno je most 'Draža Mihajlović', kao što je već predloženo.
Boza_zvani_Pub Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 (edited) ozbiljno me zanima kako li ce da ga nazovu. od licnih imena jedini kandidati su po meni sv. Sava i Tesla od ostalog nista mi ne pada na pamet sem beogradski.inace izgleda super.edit: procitah jos neke predloge: 'Evropa' i 'Dusan silni' ne zvuce lose. Edited August 9, 2011 by Boza_zvani_Pub
Shan Jan Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Tesla vec ima aerodrom, spomenik i muzej. Djindjic ima bulevar (mozda i jos nesto). Davati mu ime po Bogdanovicu je bar po meni preterano jer se on nije toliko istakao. Mozda da dobije po nekom neimaru il pesniku. Moze i nekog od nasih odlicnih pisaca iz 19. i pocetka 20. veka.
Recommended Posts