July 21, 201113 yr "Republička asocijacija za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta" :lol: Nekupanje, zapuštenosti, gibanice... mirno spavajte, sad imate asocijaciju da vas neguje!
July 21, 201113 yr Jel' ovo Đurašković iza deda mraza?'Ajde da sam sebi odgovorim - jel'te, nema potvrde da iza premijera zaista stoji biznismen iz Berana, ali ako se to na fotci zaista dotični mršti, samo da mu čestitam na ultra-brzoj promeni sredine.
July 22, 201113 yr ovo je Gangula, iza Mirka Njet, ni blizu. Doduše, nisam ni ja 100% siguran da je ovaj što tvrdim, ali ako jeste, komplet ekipi oko njega se nauživam s porodicom.
July 22, 201113 yr garantovano nije, to bi bio prvi zdrav prav srbin koji je smrshao na vlasti, a to je, znano je, protiv prirodnih i bobovih zakona. znachi nije.
July 22, 201113 yr Ma vi ste neozbiljni, mogao bi neki neki expert sa sporta usko specijalizovan za vaterpolo da potvrdi. Inace Gangulu sada vodaju cvuda po gradu kao ds ga pripremaju za Djidovog naslednika
July 23, 201113 yr 'Ajde da sam sebi odgovorim - jel'te, nema potvrde da iza premijera zaista stoji biznismen iz Berana, ali ako se to na fotci zaista dotični mršti, samo da mu čestitam na ultra-brzoj promeni sredine.Ama koji vam je ovaj je iz obezbeđenja jasno se vidi stvarno ste neozbiljni....
July 23, 201113 yr Ama koji vam je ovaj je iz obezbeđenja jasno se vidi stvarno ste neozbiljni....Јако обезбеђење... чим загусти, одмах се клепе по томе и "ентерпрасе, двојица да се зракну горе".
July 23, 201113 yr Ama koji vam je ovaj je iz obezbeđenja jasno se vidi stvarno ste neozbiljni....Od početka prihvatam i da grešim, ali me sada zanima čemu tačno služe te značke na reveru?