Idioteque Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 "Republička asocijacija za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta" :lol: Nekupanje, zapuštenosti, gibanice... mirno spavajte, sad imate asocijaciju da vas neguje!
Delija67 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Znaci dobicemo Most Bratstva i Jedinstva i Most Princa Eugena
zorglub Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Jel' ovo Đurašković iza deda mraza?'Ajde da sam sebi odgovorim - jel'te, nema potvrde da iza premijera zaista stoji biznismen iz Berana, ali ako se to na fotci zaista dotični mršti, samo da mu čestitam na ultra-brzoj promeni sredine.
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ovo je Gangula, iza Mirka http://www.youtube.com/watch?v=bquPhNchOr4&NR=1
zorglub Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ovo je Gangula, iza Mirka Njet, ni blizu. Doduše, nisam ni ja 100% siguran da je ovaj što tvrdim, ali ako jeste, komplet ekipi oko njega se nauživam s porodicom.
gospa buba Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 garantovano nije, to bi bio prvi zdrav prav srbin koji je smrshao na vlasti, a to je, znano je, protiv prirodnih i bobovih zakona. znachi nije.
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ma vi ste neozbiljni, mogao bi neki neki expert sa sporta usko specijalizovan za vaterpolo da potvrdi. Inace Gangulu sada vodaju cvuda po gradu kao ds ga pripremaju za Djidovog naslednika
Frank Pembleton Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 'Ajde da sam sebi odgovorim - jel'te, nema potvrde da iza premijera zaista stoji biznismen iz Berana, ali ako se to na fotci zaista dotični mršti, samo da mu čestitam na ultra-brzoj promeni sredine.Ama koji vam je ovaj je iz obezbeđenja jasno se vidi stvarno ste neozbiljni....
расејан Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ama koji vam je ovaj je iz obezbeđenja jasno se vidi stvarno ste neozbiljni....Јако обезбеђење... чим загусти, одмах се клепе по томе и "ентерпрасе, двојица да се зракну горе".
zorglub Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ama koji vam je ovaj je iz obezbeđenja jasno se vidi stvarno ste neozbiljni....Od početka prihvatam i da grešim, ali me sada zanima čemu tačno služe te značke na reveru?
Recommended Posts