salerokada Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ima smisla to što kažeš.Za lift ćemo videti kada se završi, pa kada budemo videli kako sve to izgleda.Ali deluje mi kao da neće biti potrebe za lift kao na Brankovkom jer ima lakši pristup.
Anonymous Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 SPO: Most na Adi po Dražinom imenu Beograd -- SPO će uputiti zahtev da se deblokira postupak rehabilitacije Dragoljuba Mihailovića, kao i da se novi most na Adi nazove po komandantu Ravnogorskog pokreta....Predstavnici SPO i Republičke asocijacije za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta tom prilikom će obrazložiti inicijativu da se 17. jul proglasi danom sećanja na žrtve komunističkog terora i da se na Adi izgradi memorijalni centar posvećen generalu Mihailoviću i pripadnicima Ravnogorskog pokreta i Jugoslovenske vojske u otadžbini.
salerokada Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Budale. A taman je zamirala ta podela i borba između partizana i četnika i čak i potraga za Dražinim kostima nije pobuđivala prevelike emocije u narodu i nađu se budale da potpiruju vatru i bude demone prošlosti.Što se samog mosta tiče mislim da bi uskoro trebalo očekivati spajanje sa NBG-om. Strane su se opasno približile i deluje kao da je razdaljina manja od 10 metara.
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 ako se ne varam, rekli su da ce se spajanje desiti u avgustu
Аврам Гојић Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Kako samo uzivamo u podizanju Pilona na sve vecu visinu, i u ocekivanju neumitnog trenutka spajanja
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 naravno, osecam da mi patka raste kako raste Pilon
salerokada Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Kako samo uzivamo u podizanju Pilona na sve vecu visinu, i u ocekivanju neumitnog trenutka spajanja Pilot se već odavno podigao. Sada željno čekamo spajanje.
Idioteque Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Pilot se već odavno podigao. Sada željno čekamo spajanje.Pilon ide jos 25m gore, ceka se gotov metalni siljak.
salerokada Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Baš sam se pitao gde mu je šiljak. Jer kada su snimali emisiju o mostu pričali su da lik koji je snimao čekao da počne završavaje pilona. A on je čekao završavanje nalivanja/betoniranja pilona?
salerokada Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Blic potvrđuje moje navode Jos-deset-metara-do-spajanja-obala
Marvin (Paranoid Android) Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Republička asocijacija za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta uputila je danas inicijativu Skupštini grada Beograda da se mostovima na Savi i Dunavu u glavnom gradu vrate nazivi koje su nosili kada su izgrađeni"Republička asocijacija za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta"
Recommended Posts