Jump to content
IGNORED

Nezavisno sudstvo i huligani

Idioteque

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• radisa

47

• Ted

45

• Milogled Bluff

39

Posted
Mišićev advokat Borivoje Borović potvrdio je juče za "Novosti" da ga je klijent, u međuvremenu, zvao telefonom, rekavši "da nije nikoga udario, već da je njegov jedini greh što se kobnog trenutka nalazio u klubu".
:( ko sad da mu ne poveruje.
Posted
:( ko sad da mu ne poveruje.
Jadan dečko. Da citiram nekoga, nempojma koga:''On mrava ne bi zgazio...

...on bi ga pek'o''

Posted

Malo se skinuo u majicu "Delije" i gađao lika flašom jer je čuo da ovaj priča na engleskom. Stvarno nije kriv.

Posted (edited)

Kako je moguce da marinac sa ortakom nije rutinski izlomio tri ovakva budjavca?

Edited by Milogled Bluff
Posted

Uroš i ekipa su odmah pobegli, plus Amerikanci nisu ni smeli da budu tamo u klubu i sada su najebali zbog toga. I ovako su sada u velikom problemu, a bili bi u još većem da su ih ubili, kao što je trebalo da urade.

Posted

Jes bas ce jedan zadrigli amer da bije tri srbina.

Posted
Uroš i ekipa su odmah pobegli, plus Amerikanci nisu ni smeli da budu tamo u klubu i sada su najebali zbog toga. I ovako su sada u velikom problemu, a bili bi u još većem da su ih ubili, kao što je trebalo da urade.
Sto nisu smeli da budu tamo?
Posted

Stvarno, šta će Ameri u klubu? Pravda za Uroša.

Posted
Sto nisu smeli da budu tamo?
zato što rade kao obezbeđenje Ambasade SAD, a to baš i nije posao koji ti dozvoljava mnogo slobode van istog.
Posted

Nisam siguran da marinci koji cuvaju diplomate smeju da izlaze po nocnim lokalima. Missim to je vojska na isturenom polozaju.

Posted

Ovo nije prva tuca u kojoj ucestvuju marinci iz ambasade. Cak je i isti klub u pitanju, cini mi se.Bas me je interesovalo da li im je to uobicajena praksa da izlaze u klubove u "neprijateljskoj zemlji", nevezano za to ko zapocne sranje.disclaimer: naravno, ne pravdam urosa i urose™

Posted

sto disclaimer, ja bih bas voleo da me neko optuzi da trazim pravdu za Urosa, nisam se dugo klao po forumu