harper lee Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 6. Yugoslav Airlines prerusen u Aviogenex doveo je iz Crne Gore novi kontigent drvne gradje, komada 1.
LeBron Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Vratio sam se sa odmora ali nisam siguran za veceras.Ako uspem da stignem,docicu.
Delija67 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Moracu da propustim zakljucavanje balona foot. Bez mene veceras.
djenka01 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 i JA, jedan naaaajbojli igrac, dolazimgrobari moraju pasti!!
Venom Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Bojim se da cu morati kasno da otkazem, poshto su blagi bolovi u stomaku za tri sata postali nepodnoshljivi i imam temperaturu. Trudim se vec 20 minuta da krenem nekako (imao i neke druge obaveze), ali stvarno ne ide. Sorry.
nebojsapetkovic Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 na dva sata pre pocetka termina ima nas 8 sigurno, mozda dodje lebron pa je to 9... tuzno...
nebojsapetkovic Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Људи су ишли у колонама, и ником није смет'о ветар што је дув'о... Могла се осетити нека сета у очима форумаша због последњег меча у балуну Фут. Неке старије куке (Беол, Адашевић, ЛеБрон...), нису могли да смогну снаге и опросте се часно... Једва смо се скупили, и започели утакмицу...Са једне стране су играли, Игор, Флегма, Белај, Аца, и два Белајева ортака(у даљем тексту - Рацо & Синиша). Тереном су доминирали : Сморенко, Филипенко, Ли Харперенко, Медболенко, Раденко и ја... Иако смо рутински отворили утакмицу, лагано опуштање је могло да нас кошта победе, ипак искуство старих вукова је пресудило, те смо однели победу и тако увеличали крај ове сезоне...Оба тима су имали исти број бодова, исту гол разлику са истим бројем датих и приммљених голова, те се доигравање наставило у Ужицу, где су Харпер и Флегма добро почели, док је Филипенко све изненадио ражњићима, инстед ов тјевапи, ипак ова мала егзибиција га није спречила да однесе МВП трофеј у своје витрине... Следећа сезона нас очекује ускоро, чим нађемо нови балон...
smorenko Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zvao i svi termini radnim danima uvece su puni. molim nekog kome je zgodno da svrati do kolosa ("ja do kolosa mogu peske" by harper) i vidi da li mozemo tamo da nadjemo termin.
MiddleClass Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zvao i svi termini radnim danima uvece su puni. molim nekog kome je zgodno da svrati do kolosa ("ja do kolosa mogu peske" by harper) i vidi da li mozemo tamo da nadjemo termin.Sto mjenjate balun?Kolos vise nije mjesto gdje se pika fudbal, sada je opet splav sa onom narkomanskom muzikom... ;)
Filipenko Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ništa, vidjet ćemo za Colos pa javljamo...danas, šjutra ili prijekošjutra :P
nebojsapetkovic Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Sto mjenjate balun?Kolos vise nije mjesto gdje se pika fudbal, sada je opet splav sa onom narkomanskom muzikom... ;)То само до 20 септембра... а и кад се већ правиш важан, нађи нам ти неки балон близу јефтине кафане...
Recommended Posts