harper lee Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 pretpostavljam da je harper ovaj sto je ispustio dusu? :DNemas ti pojma. Ovo je molitva-zahvalnica Velikom Manituu zbog toga sto je svom sinu Harpernoj Lisici omogucio da svojim strelama izbusi mrezu horde prokletih (crno)belaca. Zar ne prepoznajes 1 duboku koncentraciju na licu 1 potomka cukundede vraca.
smorenko Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 aca dolazi ja kao sto sam rekao nazalost ne, ali narednog ponedeljka cuvajte se
Filipenko Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To sve pod uslovom da bude sutrašnjeg, a i sledećeg ponedeljka.
harper lee Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Bratjo forumasi, kako stojimo sa vecerasnjim super-derbijem.Nisam valjda ja sinoc navrat-nanos dzabe dojurio iz Ohrida. <_<
nebojsapetkovic Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Filipenko, Harper, Rade, Igor, Flegma, Beowl, Aca, i ja.... ti je kao neka sigurica.,..
harper lee Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To mu izađe već na deset?Izadje mu na devet. Mada ti u svakom pogledu vredis za dvojicu.
Filipenko Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Neka Nebojša povede onog ortaka od prošlog puta.A valjda će se i neka sisa javiti...Red bi bio i da se bahanalisti™ vrnu sa godišnjaka, majku mu...
harper lee Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Neka Nebojša povede onog ortaka od prošlog puta.A valjda će se i neka sisa javiti...Red bi bio i da se bahanalisti vrnu sa godišnjaka, majku mu...Cenim da ce 1 ortak radije iznajmiti konzolu. Bar je tako izgledalo nakon proslog fudbala.
Muwan Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ima Nebojša još ortaka...... mogao bi da nas pojača i neko iz dueta Assuck/Madball...... a tu je i vera u drugi silazak tj. larssonov dolazak.
Filipenko Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 (edited) Mogao bi i pičoka Petovićekoji s' 'iljadama puta izgovaranajavljuje igre za futurukazao je da će od septembrakako ide neće ni decembra. Edited September 1, 2008 by Filipenko
pacey defender Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Koja je cena karte za sedenje na 1 forumaškom fudbalu? :) Ja bih vam banuo u svojstvu objektivne beogradske publike, nešto malo posle kikofa....
harper lee Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Koja je cena karte za sedenje na 1 forumaškom fudbalu? :) Ja bih vam banuo u svojstvu objektivne beogradske publike, nešto malo posle kikofa....Moras da odslusas pola sata Filipenkove tirade o tome zasto je Djukic qratz od trenera i to je to.
pacey defender Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Moras da odslusas pola sata Filipenkove tirade o tome zasto je Djukic qratz od trenera i to je to.aha, plaća se u oozeecoo, postpaid. hvala :)
Recommended Posts