Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
pretpostavljam da je harper ovaj sto je ispustio dusu? :D
Nemas ti pojma. Ovo je molitva-zahvalnica Velikom Manituu zbog toga sto je svom sinu Harpernoj Lisici omogucio da svojim strelama izbusi mrezu horde prokletih (crno)belaca. Zar ne prepoznajes 1 duboku koncentraciju na licu 1 potomka cukundede vraca. :lol:
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aca dolazi ja kao sto sam rekao nazalost ne, ali narednog ponedeljka cuvajte se :wicked:

Posted

To sve pod uslovom da bude sutrašnjeg, a i sledećeg ponedeljka.

Posted

Bratjo forumasi, kako stojimo sa vecerasnjim super-derbijem.Nisam valjda ja sinoc navrat-nanos dzabe dojurio iz Ohrida. <_<

Posted

Filipenko, Harper, Rade, Igor, Flegma, Beowl, Aca, i ja.... ti je kao neka sigurica.,..

Posted
To mu izađe već na deset?
Izadje mu na devet. Mada ti u svakom pogledu vredis za dvojicu. :lol:
Posted

Neka Nebojša povede onog ortaka od prošlog puta.A valjda će se i neka sisa javiti...Red bi bio i da se bahanalisti™ vrnu sa godišnjaka, majku mu...

Posted
Neka Nebojša povede onog ortaka od prošlog puta.A valjda će se i neka sisa javiti...Red bi bio i da se bahanalisti vrnu sa godišnjaka, majku mu...
Cenim da ce 1 ortak radije iznajmiti konzolu. Bar je tako izgledalo nakon proslog fudbala. :lol:
Posted

Ima Nebojša još ortaka...... mogao bi da nas pojača i neko iz dueta Assuck/Madball...... a tu je i vera u drugi silazak tj. larssonov dolazak.

Posted (edited)

Mogao bi i pičoka Petovićekoji s' 'iljadama puta izgovaranajavljuje igre za futurukazao je da će od septembrakako ide neće ni decembra.

Edited by Filipenko
Posted

Koja je cena karte za sedenje na 1 forumaškom fudbalu? :) Ja bih vam banuo u svojstvu objektivne beogradske publike, nešto malo posle kikofa....

Posted
Koja je cena karte za sedenje na 1 forumaškom fudbalu? :) Ja bih vam banuo u svojstvu objektivne beogradske publike, nešto malo posle kikofa....
Moras da odslusas pola sata Filipenkove tirade o tome zasto je Djukic qratz od trenera i to je to.
Posted
Moras da odslusas pola sata Filipenkove tirade o tome zasto je Djukic qratz od trenera i to je to.
aha, plaća se u oozeecoo, postpaid. hvala :)