dranata Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 U bogte, ovde postalo zanimljivo. Dolazim i vodim fotoreportera! :D
Muwan Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ima nas iz Beograda za jednu ekipu, pa bi mogao da padne dogovor za jos jedan termin, eventualno... A sto se ove prve tekme tice, ovi nasi internacionalci bi voleli da nastupe. Dakle, ja cu da bacim jedno obavestenje za neki ponedeljak, pa kad organizujemo sopsteve nredove, javljamo vam.Ako ne možete da se organizujete za prvi nailazeći ponedeljak, probajte makar za sledeći.A ove ako Učitelj ne izvuče iz nokdauna, niko neće.
shimpu Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ako ucitelj bude igrao u ponedeljak dolazim i ja...spektakl
Muwan Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Učo, nadam se da ti je jasno da pravo nastupa na 1 FF imaš samo ukoliko se svečano obavežeš da ćeš sa ostatkom ekipe posle utakmice overiti poznati splav pod imenom SUR "Užice"...
teacher Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Učo, nadam se da ti je jasno da pravo nastupa na 1 FF imaš samo ukoliko se svečano obavežeš da ćeš sa ostatkom ekipe posle utakmice overiti poznati splav pod imenom SUR "Užice"...Treće poluvreme je nešto što se podrazumeva samo po sebi...
harper lee Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Treće poluvreme je nešto što se podrazumeva samo po sebi...Ecce homo. Nisam ni sumnjao.
Ivo Petović Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Opa, sastav FFa dugo nije bio ovako reprezentativan. Doći ću i ja, makar u formi posmatrača.
harper lee Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Opa, sastav FFa dugo nije bio ovako reprezentativan. Doći ću i ja, makar u formi posmatrača.Molim!!??? <_< Sastav 1 Plemenite Institucije je uvek reprezentativan. Ucitelj tek treba da se dokaze u restoranu zdrave hrane SUR OOzice u satiranju 1 ovala pred pravednim ali strogim okom zirija u sastavu Filipenko, Apolonenko, Apolon i Strvobudz.
Filipenko Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Specijalno za tu priliku dovešću i Sabijatora i Lorda Nerevara.
harper lee Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Specijalno za tu priliku dovešću i Sabijatora i Lorda Nerevara.Oh, pa to ce fileharmonija svirati u punom sastavu. :)
Filipenko Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Da li ovo znači da možemo očekivati Larka?Da li ovo znači da će gazda Užica posle sledećeg FF-a moći u mirnu penziju?
adasevic Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) Specijalno za tu priliku dovešću i Sabijatora i Lorda Nerevara.A na meniju ce verovatno biti ptica Fenix :lol:Dolazim i ja, naravno kao posmatrac :) Edited August 8, 2008 by adasevic
harper lee Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) A na meniju ce verovatno biti ptica Fenix :lol:Dolazim i ja, naravno kao posmatrac :)Jel' dolazi neko da igra? Ne bi bilo u redu da tolika publika sat vremena gleda u prazan teren. Edited August 8, 2008 by harper lee
Recommended Posts