Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

1. FilipenkoOdmah da na početku naglasim da je Smorenko nadalje atransferabilan™. Sve i da vam dođu 3 igrača, njega ubuduće nećete moći dobiti. Nema adaševića i disproporcija brzih igrača u ekipama se sa 4:2 za vas spusti na 3:2, a odmah se tu nađe Smorenko da napravi 4:1. Upozorenje važi i za njega - gde mu je vahabijski ponos i želja za četiri device i medom Alahovim u raju pravednika pa da se tako nudi kaurima angry.gifP.S. Smorenko prekosutra neće doći, ali neka ovo stoji kao vopozorenije vo vjeki vjekov™...

Edited by Filipenko
Posted

2. acada ja necu biti nazocan kao sto je filipenko primetio. oko moje netransferabilnosti: nemamja nista protiv, ali mora onda da se javi neki drugi junak

Posted

3. Uncle HarperOpet ta prica o tome koga dajete i koga dajemo, Filipe. Dokle, majku mu?

Posted

Upravo zato da do priče ne bi više dolazilo...

Posted (edited)
Upravo zato da do priče ne bi više dolazilo...
:lol: E, jesi sampion. Ta bi prica brzo zamrla kad je ne bi svako malo pominjao.Nego sta cemo ubuduce ako jedna ekipa ne bude imala dovoljno igraca? Platimo termin i idemo kuci? Edited by harper lee
Posted
Nego sta cemo ubuduce ako jedna ekipa ne bude imala dovoljno igraca? Platimo termin i idemo kuci?
Ta ekipa dobije transferabilnog igrača, ništa prostije.
Posted

Pa nije ovo basket,naravno da se igra...

Posted
Pa nije ovo basket,naravno da se igra...
angry.gif ajd kad kazes.vidimo se sledeceg ponedeljka.
Posted (edited)

U jednoj od najboljih fudbalskih predstava ikada viđenih na ovim prostorima, a svakako najboljem forumaškom fudbalu ikada, mi™ smo pobedili njih™. Nakon ubitačnog starta, beowlovih bravura, Filipenkovih lucidnih poteya™, acinih probijanja po strani™, petovićevih vragolija i igorovih akrobacija, krajnji reyultat™ nije ni mogao biti drugačiji. Nošeni hukom juga koji je urlao "Igrajte ya™ Belaja?", mi™ smo prosto leteli po terenu sve dok nismo došli do 10-4. Tada su kod pojedinaca prevagnuli iskonski nagoni, došlo je do opuštanja, težnje ka egyibicionizmu™, pa su oni™ čak u jednom trenutku iyjednačili™. No, sve je išlo svojim tokom™ i do kraja je ipak bilo 2 raylike™ za nas™.Yahvalnost™ rekonvalescentu Pivu Etoviću, bez čijeg dolaska nas ne bi bilo ni za tih 4+1 i koji je i u terenu i na golu dosta pomagao i nama™ i njima™, uvek kada je trebalo. Pohvale ya™ beowla, strelca 25 od naših 14 golova. Hvala i vernim navijačima koji su ulepšali ovaj spektakl. Naravno, nakon fudbala se otišlo u tradicionalno Užice, gde je provedeno više prijatnih sati u teoretskoj raspravi da li je Bil Klinton najbolji ekonomski predsednik™ u istoriji Amerike, koliko je miliona dece u drugim zemljama pomrlo zbog toga, da li mi možemo biti objektivni prilikom procene Klintona jer nas je napao. Sve to uy™ simpatične paralele da je i Nemačka svojevremeno imala kancelara pod čijom je upravom doživela bum, koji je takođe odgovoran za smrt miliona dece i koga takođe ne možemo objektivno procenjivati jer je, iymeđu™ ostalih, napao i nas. Yaključak™ je bio aminovan™ - Hitler je bio bolji, jer je makar vodio otvorene ratove, a ovaj je ubijao potuljeno, u tyv.™ miru, pomoću sankcija.

Edited by Filipenko
Posted

jebem vas u zaključak. <_<mi takve visokoumne razgovore ne vodimo posle furunaškog basketa. eventualno stignemo do toga da li je bolje kupiti kokakolu od dve litre, ili dve od litar, i to je maksimum, jer se zbunimo.

Posted
Pohvale ya beowla, strelca 25 od naših 14 golova.
Bah, bilo bi 26 da nije bilo one stative sa 25 metara <_<I samo da napomenem da je William Jefferson Clinton 1 licemerna fekalija kakvu čovečanstvo ne pamti. Wesley Clark je za njega pojam čestitosti i vrline, a po odvratnosti mu mogu konkurisati jedino supruga mu, i Bono Vox.