Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

1

• Replies 7k
  • Views 416.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

I

43

Колико голмана се јавило... Него јел се скупљамо раније да одгледамо утакмицу?

nebojsapetkovic said:
Naravno. Vidimo se u 15 do 9.
  nebojsapetkovic said:
Neso, danas nema utakmice :)Ja mozda dodjem a mozda i ne... tako kaze prepona...
  adasevic said:
Neso, danas nema utakmice :)Ja mozda dodjem a mozda i ne... tako kaze prepona...
Знам за'ебавам се, ал' 'де баш ти да се упецаш :)
  nebojsapetkovic said:
Знам за'ебавам се, ал' 'де баш ти да се упецаш :)
Kako da se ne upeca kad si ti mamac. A prepona boli....
  TheBigFlegma said:
Kako da se ne upeca kad si ti mamac. A prepona boli....
Па како сам могао да предпоставим... Али, хвала што си поделио своје искуство о томе...

67

lebron said:
1
Хтео бих да похвалим ЛеБрона који је правио бравуре на голу Звездаша :)

I pored izostanka lebrona sa gola ekipe koja standardno dobija, zabelezena je nova pobeda. Prvih pola sata je bilo neizvesno i malo smo vodili mi (1-0, 2-1 i 4-3, malo oni 3-2) a dosta dugo na semaforu j stajalo 4-4. Onda su poklonici crveno belih boja dodali gas i odlepili se na 6-4 da bi par minuta pre kraja glodari (ponovo pojacani harperom) u speli da smanje na 6-5, ali i da prime novi gol gotovo u sledecem napadu i to je bilo to. Harperov gol nekih 7 sekundi pre kraja je bio samo za utehu...Zabrinjava izostanak prvoprijavljenog koji je kako saznajemo nakon kraceg incidenta sa menjacen nezadovovljan napustio poligon. Ipak povratak madballa nadomestio je sve nedostatke, a sve vise bode oci i isticajne Preze na golu :DJos jedan ponedeljak i jos jedna pobeda... ipak mozda i najupecatljiviji detalj sinocnjeg fudbala je povratak Filipenka u Uzice i izgleda pomirenje sa cevapima :D

Pored ćevapa, tu su bili i ražnjići, tako da je to bio klasičan threesome.Odigrali smo kao govna. Bolje i ne može, opet smo bili drastično sporiji od protivnika, koji se opet postarao da ima više ljudi koji mogu da trče...

nebojsapetkovic said:
Хтео бих да похвалим ЛеБрона који је правио бравуре на голу Звездаша :)
Ja se stvarno izvinjavam,ali takav mi je dan bio da sam jednostavno zaboravio na fudbal...Dete mi je sa letovanja sa obdanistem umesto u 18 stiglo u 23,pravim kucu,majstori smaraju po ceo dan...Dovoljno razloga za opravdanje izostanka...Inace,drago mi je sto je moja ekipa pobedila i bez mene,sledeci put cemo opet pobediti... <_<
  adasevic said:
I pored izostanka lebrona sa gola ekipe koja standardno dobija, zabelezena je nova pobeda. Prvih pola sata je bilo neizvesno i malo smo vodili mi (1-0, 2-1 i 4-3, malo oni 3-2) a dosta dugo na semaforu j stajalo 4-4. Onda su poklonici crveno belih boja dodali gas i odlepili se na 6-4 da bi par minuta pre kraja glodari (ponovo pojacani harperom) u speli da smanje na 6-5, ali i da prime novi gol gotovo u sledecem napadu i to je bilo to. Harperov gol nekih 7 sekundi pre kraja je bio samo za utehu...Zabrinjava izostanak prvoprijavljenog koji je kako saznajemo nakon kraceg incidenta sa menjacen nezadovovljan napustio poligon. Ipak povratak madballa nadomestio je sve nedostatke, a sve vise bode oci i isticanje Preze na golu :DJos jedan ponedeljak i jos jedna pobeda... ipak mozda i najupecatljiviji detalj sinocnjeg fudbala je povratak Filipenka u Uzice i izgleda pomirenje sa cevapima :D
A Prezini bravurozni sutevi sa distance, gde je ubelezio par stativa i precki?!?!?!?