June 2, 200816 yr Dolazim ja...solely needed, koliko vidim.Moguće da će i Belaj doći.Au kakav kam bek cu da propustim :)
June 2, 200816 yr Ја сам мислио како се време поправља да ће бити све више и више људи... а оно ћорак!ПрежаСморенкоАцаЛеБронјаБеолРадеИгорБелајПетовићЧекају се, Флегма, Филипенко...
June 2, 200816 yr Poslednji put kad sam ga video, indisponirane su bile jedino pizze koje je Filipenko brutalno i bez milosti likvidirao.šta uradiste čoveku?
June 2, 200816 yr Dolazim ja...solely needed, koliko vidim.Moguće da će i Belaj doći. Pre bukvalno deset minuta sam doputovao i mrtav sam umoran, ali ovaj spektakularni come back ne bih propustio ni za sta na svetu.A ti, samo li ne budes dosao, najeb'o si.
June 2, 200816 yr Da ne bude da pisem samo kad pobedimo...Ovaj put su nas razbili.Rezultat je bio 10-7 s tim sto su oni u jednom trenutku vodili mislim 7-1 ili nesto tako.U finisu smo sacuvali obraz.Nedostajali su nam dosta Adasevic i Madball,Ivo Petovic je bio sasvim solidan i jedan od ponajboljih u nasim redovima.Nema veze,idemo dalje...Bitno da se Filipenko nece ackati sledeci put... :)