adasevic Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dolazim ja...solely needed, koliko vidim.Moguće da će i Belaj doći.Au kakav kam bek cu da propustim :)
nebojsapetkovic Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ја сам мислио како се време поправља да ће бити све више и више људи... а оно ћорак!ПрежаСморенкоАцаЛеБронјаБеолРадеИгорБелајПетовићЧекају се, Флегма, Филипенко...
LeBron Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja dolazim, a debeli se nećka.Ko se nećka taj je pićka
Muwan Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja dolazim, a debeli se nećka.Evo, ja mu plaćam 1 ražnjić ako dođe.
TheBigFlegma Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Evo, ja mu plaćam 1 ražnjić ako dođe.Ma neće, potpuno je indisponiran.
Ivo Petović Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Poslednji put kad sam ga video, indisponirane su bile jedino pizze koje je Filipenko brutalno i bez milosti likvidirao.šta uradiste čoveku?
Filipenko Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 (edited) Šta bulaznite? Ko se aćka™? Edited June 2, 2008 by Filipenko
harper lee Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dolazim ja...solely needed, koliko vidim.Moguće da će i Belaj doći. Pre bukvalno deset minuta sam doputovao i mrtav sam umoran, ali ovaj spektakularni come back ne bih propustio ni za sta na svetu.A ti, samo li ne budes dosao, najeb'o si.
harper lee Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Petović je grobar.Hajde, ne lazi coveka. Petovic je normalan momak.
LeBron Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Da ne bude da pisem samo kad pobedimo...Ovaj put su nas razbili.Rezultat je bio 10-7 s tim sto su oni u jednom trenutku vodili mislim 7-1 ili nesto tako.U finisu smo sacuvali obraz.Nedostajali su nam dosta Adasevic i Madball,Ivo Petovic je bio sasvim solidan i jedan od ponajboljih u nasim redovima.Nema veze,idemo dalje...Bitno da se Filipenko nece ackati sledeci put... :)
Recommended Posts