smorenko Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 posle godinu dana pauze, mogli bi da vratio ovaj topik u zivot. dakle ima li zainteresovanih da opet zaigramo? ajde prvo da se prebrojimo koliko bi ljudi dolazilo redovno. racunajte mene i acu. dalje
Bright Billy Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Mozda bih mogao i ja, al zavisi od termina i lokacije.
adasevic Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Ja samo kao navijac. Koleno je ok, cak pomalo i trcim od skora, ali za fudbal tesko da cu biti... Petkovic je postao cale pre neki dan a i nagojio se pa ne verujem da ce moci bas odmah, al bi verujem igrao u perspektivi... Al javice se on vec :)
Nemanja Posrbica Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Na mene uvek možete da računate.
LeBron Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Mozda bih i ja u zavisnosti od termina i lokacije.
smorenko Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 termin: sto se mene tice od ponedeljka do cetvrtka posle 6 mi sve odgovara. lokacija: gde ugrabimo termin, da se j apitam ja bi uvek gurao balon na zemunskom keju, ali predpostavljam da vecini nije bas milo da se cima s prave strane reke :). trudbenik je uvek u igri, mada iskreno meni malo daleko. ako neko ima neki drugi predlog, samo napred
Delija67 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Igrao bih i ja u zavisnosti od termina, lokacija odgovara na pravoj strani reke. Mogu i da vidim kako Vizura stoji sa terminima, tu imamo blizu i kafanu za trece poluvreme.
Nikola77 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 U petak sam pitao u trudbeniku i bilo je slobodnih termina za ponedeljak i utorak od 22h. Posto vec igram fudbal i basket, finansijski bih se malo nategao i za treci termin nedeljno, ali ako nas bude dovoljno verovatno bih se skrpio nekako. Prethodni pokusaji odrzavanja termina forumaskog fudbala nam govore da je veoma tesko iz nedelje u nedelju skupiti 10 ili 12 ljudi, tako da je moj predlog da ja dovedem svoju ekipu, a ostatak foruma da skupi jednu. U svakom slucaju, bilo bi veoma pozeljno da se forumasi HITNO izjasne da li su uopste zainteresovani, jer i ono malo slobodnih termina u gradu veoma brzo ce se razgrabiti.
MiddleClass Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 E ljudi, proslo je tacno dvije godine i nije vam vise fora da mu niko ne odgovori...
Nikola77 Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Bilo je i vreme da se konacno javite, nisu prosle ni tri godine. :D
Recommended Posts