Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

ovo ce nam biti 3 termin da ne dolazimo, koliko znam posle toga ga gubimo! Ajmo, jos neko.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne vredi, kilav sav vec danima, nikako da prezdravim

Posted

Momci!Koliko vidim, ni ovaj "savrseni" termin ponedeljkom ne odgovara. Verovatno smo ga vec izgubili!Dajte, izjasnite se kome koji dan odgovara pa da vidimo da nadjemo neki drugi. Ako uopste ima smisla.

Posted

mislim da nema smisla jbg. ponedeljak 8 uveče nikome nije pravio problem. jednostavno se ne možemo skupiti i to je to

• 2 months later...
Posted (edited)

nada umire poslednja.ima li sanse da se ozivi nekakav fudbal?ajde da vidimo koliko ima zainteresovanih da jednom nedeljno ganjaju loptu po kojekakvim balonima velegrada.edit: aca je takodje zainteresovan

Edited by smorenko
Posted

Ako vam treba jedan koji ce da vas gadja raznoraznim objektima, dovikuje da ste devojcice i seka-perse i ulazi u teren da bi objasnio kako se nosi kapitenska traka i uklizava 30 puta po terminu, I`m in.

Posted (edited)

prijavljujem se dobrovoljno, ali nemam pojma o fudbaluocekujem poziv mihajlovicevovo kao u jna...e: i sina prijavljujem....

Edited by fragand
Posted

Prijavljujem se i ja.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Ako nadjete neki dobar balon, i dobar termin, ponovo cu Posrbici objasnjavati kako se brani...:)

Posted

ladno cete se nacina pm ako vam trebaju dvojica losih, jedan matori i jedan mladi

Posted
Ako nadjete neki dobar balon, i dobar termin, ponovo cu Posrbici objasnjavati kako se brani... :)
:lolol:
  • 1 month later...