Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

ovo ce nam biti 3 termin da ne dolazimo, koliko znam posle toga ga gubimo! Ajmo, jos neko.

Ne vredi, kilav sav vec danima, nikako da prezdravim

Momci!Koliko vidim, ni ovaj "savrseni" termin ponedeljkom ne odgovara. Verovatno smo ga vec izgubili!Dajte, izjasnite se kome koji dan odgovara pa da vidimo da nadjemo neki drugi. Ako uopste ima smisla.

mislim da nema smisla jbg. ponedeljak 8 uveče nikome nije pravio problem. jednostavno se ne možemo skupiti i to je to

• 2 months later...

nada umire poslednja.ima li sanse da se ozivi nekakav fudbal?ajde da vidimo koliko ima zainteresovanih da jednom nedeljno ganjaju loptu po kojekakvim balonima velegrada.edit: aca je takodje zainteresovan

Edited by smorenko

Zainteresovan.

Ako vam treba jedan koji ce da vas gadja raznoraznim objektima, dovikuje da ste devojcice i seka-perse i ulazi u teren da bi objasnio kako se nosi kapitenska traka i uklizava 30 puta po terminu, I`m in.

zainteresovan

prijavljujem se dobrovoljno, ali nemam pojma o fudbaluocekujem poziv mihajlovicevovo kao u jna...e: i sina prijavljujem....

Edited by fragand

moze

Prijavljujem se i ja.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Ako nadjete neki dobar balon, i dobar termin, ponovo cu Posrbici objasnjavati kako se brani...:)

ladno cete se nacina pm ako vam trebaju dvojica losih, jedan matori i jedan mladi

Ako nadjete neki dobar balon, i dobar termin, ponovo cu Posrbici objasnjavati kako se brani... :)
:lolol:
  • 1 month later...