adasevic Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Gde/Sta je taj Sipad?Meni ta nedodjia bas super odgovara -_-Ta nedodjija je Dorcol :)Igrali smo tu ranije fudbal (tu sam sjebao koleno i zavrsio karijeru) a nalazi se preko puta AK Kompresor, ili ti pored kafane "Gedza" ako vise volis takav orjentir :)
zoki Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ta nedodjija je Dorcol :)Igrali smo tu ranije fudbal (tu sam sjebao koleno i zavrsio karijeru) a nalazi se preko puta AK Kompresor, ili ti pored kafane "Gedza" ako vise volis takav orjentir :)dobro je da si samo to sjebao, ja sam jednom tamo igrao i rekao nikad više... podloga je
BarryWhite Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ta nedodjija je Dorcol :)Ma nedodjija je tamo na Trudbeniku , na to su mislili smorenko i sancho ;)
Nemanja Posrbica Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ja nisam za menjanje terena, a satnica ponedeljkom je manje-više nebitna.
smorenko Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) Dakle, sta ste smislili, menjamo teren i termin ili ostajemo tu gde smo? Hoce li se jos neko izjasniti? Edited April 12, 2013 by smorenko
BarryWhite Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Meni vise odgovara ovaj Sipad od 19h ponedeljkom, ovo od 22h mi je previse kasno. Ne smeta mi ni da ostane ovako ali cesce bi dolazio da imamo neki raniji termin.
Nikola77 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Nisam ni ja za promenu lokacije. Sta je sa prijavama za veceras?
Ravanelli Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) ok ajde ovako:ja ću nazvati i reći trudbeniku da nećemo dolaziti večeras, obzirom da se niko nije prijavio. reći ću da se nekom rodilo dete, pa ne možemokao drugo napraviću poolll da izdiskutujemo šta nam je raditi da sutra do kraja dana bukiramo neki terminti aco proveri da li je taj šipad i dalje u igri Edited April 15, 2013 by Ravanelli
BarryWhite Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Grle pitao da li igramo veceras, provericu sa njim i sa Nemanjom sta oni kazu za eventualnu promenu termina posto bas redovno dolaze. Za veceras cu im reci da nema fudbala...
TheBigFlegma Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ako se rešite za šipad, ja vas pozdravljam. Stvarno mi se ne jebava opet po lekarima zbog onog odvratnog terena.
Ravanelli Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) oke, sada mi smorenko rekao da nema smisla za menjanje terena, jer otpadaju zoki, flegma i još paroćete se prijavljivat za večeras ili da zovem ovog da otkažem? ja sam svakako aut za večeras Edited April 15, 2013 by Ravanelli
Ravanelli Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) IMAMO PONEDELJAK U 8 U TRUDBENIKU, POČEVŠI OD SLEDEĆE NEDELJE, MALI TEREN----nadam se da ste svi ok sa time, kao što smo pričali. zoki82, koliko ti smeta ova promena termina? si ok za ubuduće?===Ajd sada samo još vidite da li šibate večeraske. igrao bi verovatno i Kolega 2 Edited April 15, 2013 by Ravanelli
zoki Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 IMAMO PONEDELJAK U 8 U TRUDBENIKU OD SLEDEĆE NEDELJE, mali terenAjd sada samo još vidite da li šibate večeraske. igrao bi verovatno i Kolega 2Zoki82, koliko ti smeta ova promena termina? Si ok za ubuduće?večeras dolazim, 2.!!!!nije mi idealno 8 ali videću sa ženom da malo pomerimo kupanje bebe :D
Recommended Posts