Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Gde/Sta je taj Sipad?Meni ta nedodjia bas super odgovara -_-
Ta nedodjija je Dorcol :)Igrali smo tu ranije fudbal (tu sam sjebao koleno i zavrsio karijeru) a nalazi se preko puta AK Kompresor, ili ti pored kafane "Gedza" ako vise volis takav orjentir :)
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ta nedodjija je Dorcol :)Igrali smo tu ranije fudbal (tu sam sjebao koleno i zavrsio karijeru) a nalazi se preko puta AK Kompresor, ili ti pored kafane "Gedza" ako vise volis takav orjentir :)
dobro je da si samo to sjebao, ja sam jednom tamo igrao i rekao nikad više... podloga je :isuse:
Posted
Ta nedodjija je Dorcol :)
Ma nedodjija je tamo na Trudbeniku , na to su mislili smorenko i sancho ;)
Posted

Ja nisam za menjanje terena, a satnica ponedeljkom je manje-više nebitna.

Posted (edited)

Dakle, sta ste smislili, menjamo teren i termin ili ostajemo tu gde smo? Hoce li se jos neko izjasniti?

Edited by smorenko
Posted

Meni vise odgovara ovaj Sipad od 19h ponedeljkom, ovo od 22h mi je previse kasno. Ne smeta mi ni da ostane ovako ali cesce bi dolazio da imamo neki raniji termin.

Posted

Nisam ni ja za promenu lokacije. Sta je sa prijavama za veceras?

Posted

ja sam aut za večeras. nešto sam nalađen

Posted (edited)

ok ajde ovako:ja ću nazvati i reći trudbeniku da nećemo dolaziti večeras, obzirom da se niko nije prijavio. reći ću da se nekom rodilo dete, pa ne možemokao drugo napraviću poolll da izdiskutujemo šta nam je raditi da sutra do kraja dana bukiramo neki terminti aco proveri da li je taj šipad i dalje u igri

Edited by Ravanelli
Posted

Grle pitao da li igramo veceras, provericu sa njim i sa Nemanjom sta oni kazu za eventualnu promenu termina posto bas redovno dolaze. Za veceras cu im reci da nema fudbala...

Posted

Ako se rešite za šipad, ja vas pozdravljam. Stvarno mi se ne jebava opet po lekarima zbog onog odvratnog terena.

Posted (edited)

oke, sada mi smorenko rekao da nema smisla za menjanje terena, jer otpadaju zoki, flegma i još paroćete se prijavljivat za večeras ili da zovem ovog da otkažem? ja sam svakako aut za večeras

Edited by Ravanelli
Posted (edited)

IMAMO PONEDELJAK U 8 U TRUDBENIKU, POČEVŠI OD SLEDEĆE NEDELJE, MALI TEREN----nadam se da ste svi ok sa time, kao što smo pričali. zoki82, koliko ti smeta ova promena termina? si ok za ubuduće?===Ajd sada samo još vidite da li šibate večeraske. igrao bi verovatno i Kolega 2

Edited by Ravanelli
Posted
IMAMO PONEDELJAK U 8 U TRUDBENIKU OD SLEDEĆE NEDELJE, mali terenAjd sada samo još vidite da li šibate večeraske. igrao bi verovatno i Kolega 2Zoki82, koliko ti smeta ova promena termina? Si ok za ubuduće?
večeras dolazim, 2.!!!!nije mi idealno 8 ali videću sa ženom da malo pomerimo kupanje bebe :unsure: :D