Ravanelli Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 fudbal je još jednom pokazao zašto je najčarobnija igra!
dukan Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ...pokazano da je 2 razlike najnepovoljniji rezultat za onog ko vodi (što bi reko Živa), i da se igra do poslednjeg minuta, i da boj ne bije svetlo oružje već...Inače, Preža je od sinoć u beležnici Ramadanija tako da za sledeći put jedan problem više u "prikupljanju kadrova"... u Firenci se več traži stan
Ravanelli Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 siniša zato ide na pozajmicu u milicionar. izlasci po splavovima, noćni život beograda i praćenje kk crvena zvezda su uzeli danak ovom mladom talentu
BarryWhite Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja sutra treba jos na posao da ponesem opremu za fudbal, i moram da je teglim kroz nekoliko prevoza. Ne bih bas da se cimam da to radim ako nas nece biti dovoljno.
dukan Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bez mene. Idem u Skoplje. Prvenstveno na "zakusku". A ti Barry dzak treba da nosis kad hvalis Vuka radivojevica I meni "fudbaleru" pricas kako me prepoznajem njegov "doprinos". Otkad pratis kk I otkad vuk igra a to se podudara mi smo "u kanalu". Vise od decenije...cudna neka veza. Da nisi I ti mOzda bio u komsiluku...
gladijator Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Samo cetvorica prijavljenih, plus nekoliko otkaza, mislim da danas nema nista od fudbala.Da vidimo da li ce do dva nesto drasticno da se promeni, ako ne, onda zovem da otkazem.
gladijator Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Posto se niko ne javlja idem da otkazem, nadam se da cemo se skupiti sledece nedelje.
nebojsapetkovic Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Sledeća nedelja je bolja opcija... možda tad i stignem, danas nikako!
Recommended Posts