September 25, 201212 yr Nista. Dolazim I najverovatnije jos jednog kao zamenu za harpera.Moraces da doneses jedan dres da ga okacimo u balonu medju one postojece velikane!
September 25, 201212 yr Nista. Dolazim I najverovatnije jos jednog kao zamenu za harpera.Hvala, druze. Dodjem ti pivo.
September 25, 201212 yr U bioskopu sam. Gledam ice age 4, crtani I druzina lenjivca, debelih slonova, I ponekog tigra me asocira da vidim kakvo je stanje pred vecerasnji spektakl
September 25, 201212 yr Od sledeće nedelje mi počinju predavanja i imam ih utorkom do 21h. Važano predavanje... Možda ponekada se iskradem, ali... :(
September 25, 201212 yr oba semestra ili samo zimski?mozemo mi videti da dovucemo jos 1 iz firmeima li nesto od petkovica?
September 26, 201212 yr Ja vise ne igram onaj drugi termin utorkom tako da sam sasvim na raspolaganju, ali juce sam trpeo posledice nesportskog zivota, a sledeceg utorka sam na putu.
September 26, 201212 yr Ja vise ne igram onaj drugi termin utorkom tako da sam sasvim na raspolaganju, ali juce sam trpeo posledice nesportskog zivota, a sledeceg utorka sam na putu.Niste bas potrajali.
September 26, 201212 yr Niste bas potrajali. iz nekog razloga se vracamo na sredu i otvoreni teren SRC brace bambalic. Ekipa je valjda bila nezadovoljna velicinom terena, seksapilom svlacionica, a od svega im se dopala samo kafanica, ali to je cini se bilo premalo...
September 26, 201212 yr Kakav je to balon u Milenka Grcica, juce sam cuo da je najseksi u gradu od coveka koji se razume u mali fudbal. Mogao bi Flegmashin da se raspita, to mu je valjda negde u komsiluku.
September 26, 201212 yr meni je brodarac very sexy, ali je teren prevelik za nas, a cena je 6,000 rsd po terminu, što bi bilo 600/čoveku. to je generalno problem sexy terena :( Edited September 26, 201212 yr by Ravanelli