Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Nista. Dolazim I najverovatnije jos jednog kao zamenu za harpera.
Moraces da doneses jedan dres da ga okacimo u balonu medju one postojece velikane!
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sa mnom ce mozda doci jos jedan momak, ali za sada nemam potvrdjeno...

Posted
Nista. Dolazim I najverovatnije jos jednog kao zamenu za harpera.
Hvala, druze. Dodjem ti pivo.
Posted

U bioskopu sam. Gledam ice age 4, crtani I druzina lenjivca, debelih slonova, I ponekog tigra me asocira da vidim kakvo je stanje pred vecerasnji spektakl

Posted

Od sledeće nedelje mi počinju predavanja i imam ih utorkom do 21h. Važano predavanje... Možda ponekada se iskradem, ali... :(

Posted

oba semestra ili samo zimski?mozemo mi videti da dovucemo jos 1 iz firmeima li nesto od petkovica?

Posted

Ja vise ne igram onaj drugi termin utorkom tako da sam sasvim na raspolaganju, ali juce sam trpeo posledice nesportskog zivota, a sledeceg utorka sam na putu.

Posted (edited)

Lorde, uvek si dobrodosao.

Edited by smorenko
Posted
Ja vise ne igram onaj drugi termin utorkom tako da sam sasvim na raspolaganju, ali juce sam trpeo posledice nesportskog zivota, a sledeceg utorka sam na putu.
Niste bas potrajali. :s_a:
Posted
Niste bas potrajali. :s_a:
iz nekog razloga se vracamo na sredu i otvoreni teren SRC brace bambalic. Ekipa je valjda bila nezadovoljna velicinom terena, seksapilom svlacionica, a od svega im se dopala samo kafanica, ali to je cini se bilo premalo...
Posted

Kakav je to balon u Milenka Grcica, juce sam cuo da je najseksi u gradu od coveka koji se razume u mali fudbal. Mogao bi Flegmashin da se raspita, to mu je valjda negde u komsiluku.

Posted

Milenka Grčića je meni u komšiluku koliko i tebi.

Posted (edited)

meni je brodarac very sexy, ali je teren prevelik za nas, a cena je 6,000 rsd po terminu, što bi bilo 600/čoveku. to je generalno problem sexy terena :(

Edited by Ravanelli