harper lee Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ako brojac stane na devet prijavicu se, inace bih rado preskocio ovu nedelju.
harper lee Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ajmo ljudi, bar jos dvojicaDa se pridruzim apelu. Samo nemoj da se javi jos jedan, zapatio sam neki stomacni virus, danas mi je jos gore nego juce i ako budem morao da dolazim bice veselo. :cry:Hajde Beowle, hajde Dukane, hajde ovaj novi od prosle nedelje. Posrbice, ne rece li ti da se Gromiko vraca?
dukan Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Stvarno ste nemoguci.. Nisam bas najbolje a I cuvam dete..Ali ako se me snadjete za desetog, docicu
gladijator Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ajde ljudi, ako neko ima nekog da dovede, da ne mucimo Harpera i Dukana...samo brzo
gladijator Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Lord Byron je prosle nedelje rekao da bi on igrao oba termina...Posrbice ima li vesti od Gromika?
dukan Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) Nista. Dolazim I najverovatnije jos jednog kao zamenu za harpera. Edited September 25, 2012 by dukan
Recommended Posts