September 4, 201212 yr Prezo care, eto sakupismo se u minut do tri Edited September 4, 201212 yr by gladijator
September 4, 201212 yr Author Ja sam Larsona razumeo da se samo informativno raspituje za termin, a da ce doci kad se spremi+1Trebaće mi ipak malo fiskulture, ne bih da umrijem mlad u najboljim godinama. Taman će malo i da zaladi kad se budem odlučio na spektakularan povratak.
September 4, 201212 yr +1Trebaće mi ipak malo fiskulture, ne bih da umrijem mlad u najboljim godinama. Taman će malo i da zaladi kad se budem odlučio na spektakularan povratak.Hajde, bre, dolazi i ne seri, makar na pivo. Ionako niko ziv ne moze s mesta da se pomeri, neces se isticati.
September 4, 201212 yr Izvinjavam se, ali da pitam. Je li se igra na male golove ili su rukometni u pitanju.
September 4, 201212 yr Izvinjavam se, ali da pitam. Je li se igra na male golove ili su rukometni u pitanju.Rukometni.
September 10, 201212 yr Posto Aca nije u mogucnosti da sprovede prozivku za ovaj put, onda cu ja zapoceti. Nije Aca smenjen, samo se pritajio, da pokaze kako bez njega nema nista.1. Uvredjeni ekonom 2. Smoreni ekonom