harper lee Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Zar se nije Larsson prijavio, ne vidim ga na spisku?
gladijator Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 E, nisam ni video da je nova strana pa nisam ni citao ove postove :lolol:Ja sam Larsona razumeo da se samo informativno raspituje za termin, a da ce doci kad se spremi, naravno dobrodosao je jos danas jer mu nikakva priprema ne treba...ako neko moze da ga kontaktira da potvrdi dolazak, onda smo kompletniJa bih za svaki slucaj voleo da neko nadje jos jednog sto pre, jedna zamena, ako je bude, bice vise nego dobrodosla
gladijator Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Posrbice, ti si lovac na talente, delaj brzo!!!
Nemanja Posrbica Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Okretao sam brojeve, još od podne, ali sam dobijao ne za odgovor.
gladijator Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Prezo, jel si ti jednom doveo drugara, nije lose igrao?
gladijator Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Da li ste za to da odigramo eventualno 4 na 5 ove nedelje ako ne nadjemo coveka, Petkovic i Nisavic ce valjda biti redovni od sledece nedelje, kao i obicno pa nece biti problema
Delija67 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Prezo, jel si ti jednom doveo drugara, nije lose igrao?Emigriro covek u Francusku.Probacu da nadjem nekog drugog
harper lee Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Da li ste za to da odigramo eventualno 4 na 5 ove nedelje ako ne nadjemo coveka, Petkovic i Nisavic ce valjda biti redovni od sledece nedelje, kao i obicno pa nece biti problemaAko ja budem u ovih kojih ima 5 onda moze.
gladijator Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ma Harpere, najlakse je da se podelimo, Dukan s jedne mi ostali s druge strane, ne moze ravnopravnije :)
gladijator Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Eto i Preza ce pokusati da nadje nekog, mozda i Posrbica ako jos traziSinisa, da nemas ti nekog da pozoves?
harper lee Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ma Harpere, najlakse je da se podelimo, Dukan s jedne mi ostali s druge strane, ne moze ravnopravnije :)On jedan a nas osmorica sami? Jesi li, bre, ti normalan?
gladijator Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 On je covek mlad, pun snage, ne ko mi matorci, al' ajde dacemo mu jos trojicu po izboru da bude malo izjednacenije
BarryWhite Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Sinisa, da nemas ti nekog da pozoves?Mogu da pitam neke, nije problem...
Recommended Posts