dukan Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Vidim lepa, porodična, harmonična atmosfera...samo sa žalošću da potvrdim informaciju da meniskus nije izdržao i da ne računate na mene (a izgleda ni na one koji se prijave)
nebojsapetkovic Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Vidim lepa, porodična, harmonična atmosfera...samo sa žalošću da potvrdim informaciju da meniskus nije izdržao i da ne računate na mene (a izgleda ni na one koji se prijave)Meniskus, a debelim ljudima povrede ne mogu ništa... pa vi vodite računa o ishrani i pivu...
smorenko Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 4. Filipenki (naucio sam od kad igramo)5. Smorenko - nadam se da me bolest nece prikovati za krevet
TheBigFlegma Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Bez mene sutra, uletele neke porodične obaveze.
Nemanja Posrbica Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Bez mene sutra, uletele neke porodične obaveze.Isto
gladijator Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Jos Harper i kolega se nisu oglasili od redovnijih, ako se uskoro ne jave Gromiko bi mogao da pozove nekog, da ne juri coveka u 5 popodne ko prosli put.
Recommended Posts