Nemanja Posrbica Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Dva prsta na nozi su mi natečena par dana i za sada ne deluje dobro. Ako bude bolje sutra dolazim. Za sada ništa ne mogu da potvrdim.
gladijator Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Da li neko ima Korindjarov telefon da proveri dolaze li on i kolega?
TheBigFlegma Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ja ne mogu da stignem na vreme. Dakle, organizujte se da počnete bez mene.
gladijator Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Otok je i dalje tu, propustio bih danas.Jel si pricao s Dukanom mozda, da li bi on dolazio?
Nemanja Posrbica Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dukan je povređen, neće ga biti do septembra, ako sam dobro razumeo.Cenim da bi bilo najbolje da Gromiko nekoga pozove, čisto da bude sigurica.
harper lee Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Zajebite to sa zivkanjem ljudi. Ako nas nema, nema nas i to je to. Boze moj, sledece nedelje. Ionako balonom osim nas samo duhovi Hamletovih oceva lutaju, pa im nece tesko pasti otkazivanje.
nebojsapetkovic Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pa bice nas, eto doci ce Flegmo, bice izmena, i samo treba animirati intelektualce da ne bi prošli ko Tadić sa belim listićima...
Recommended Posts