Muwan Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) Foot smo onomad napustili jer su insistirali na plaćanju za ceo mesec unapred. Ako su napustili tu retardiranu logiku, ja sam za to da se vrnemo tamo. Mislim, Munze mi najviše odgovara ali kapiram da je Foot ipak poštenija varijanta u smislu ravnomerne raspodele udaljenosti.EDIT: ako je slobodan samo utorak, onda uzimamo utorak. Nabudžićemo nekako 12 ljudi ako je 10 nedovoljno. Edited January 11, 2012 by beowl
adasevic Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja sam za foot uvek. mada mi je i brodarac skroz ok varijanta. Naravno sve to tek kad zavrsim sa rehabilitacijom kolena :)
smorenko Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ako mogu da biram brodarac mi vise odgovara. a za foot, pa ne znam, nisam ni onda bio odusevljen mnogo balonom, ali kako vecina odluci.
Kolega Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jos ce mi javiti da li imaju slobodan termin u balonu na Omladinskih brigada, ovaj deo blize reci. Tamo je termin 4750 din. Al to tek u ponedeljak. Na Kolosu je sve popunjeno.
gladijator Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Taj Brodarac, je kao i Kolos (a i Trudbenik), vrlo nepristupacan ljudima koji dolaze prevozom.Ako vec mozemo da biramo, meni Kej i Fut zvuce dobro, prvenstveno zbog prevoza.Kej je najbolji balon u kojem sam igrao, podloga je tepih, moze da se igra na aut i trebalo bi da nas je 12, ali u vanrednim slucajevima moze i 10.Na tim vecim terenima smo igrali zanimljivije utakmice ranije, ali to bi onda znacilo da moramo da nadjemo jos bar dva-tri stalna igraca.Kej trazi da se otkaze bar dan ranije, sto znaci da bi stvarno morali da se malo uozbiljimo s prijavljivanjem.Posto se ovo tice svih, mislim da bi trebalo da se sto pre izjasnimo, jer ce otici termini, pa necemo igrati nigde.
korindjar Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 samo za pristupačnost brodarca & kolosa: da li je moguće da nema ni jedan bus/tramvaj koji od tebe vozi do ušća ili prelazi tramvajski most?inače, ja sam i dalje za to da one doktore iz šipada izvedemo na ferku.
TheBigFlegma Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Gladijator lupa gluposti. Tramvaji i bar 2 autobusa stoje na nekih 200 metara od balona, daleko bliže nego na trudbeniku. A i teren na brodarcu je daleko bolji od svih na kojima smo do sad igrali.
smorenko Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 blizu brodarca staju 78 i 83, tramvaji 7, 9, 11. problem mogu da nam budu ljudi, ali ajd da se malo rastrcimo i vidimo koliko nas ima.
minka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Onda brodarac... ima tu i kafana? petkovic jedini sagledao sustinu problema
Kolega Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Pa ajde!Predlazem glasanje! Da pocne sad. Evo moj priorit:1. Brodarac2. Kej3. FootSiri dalje!
korindjar Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) ja sam za brodarac, ali najozbiljnije mislim da fali opcija da se pošibamo sa onim doktorima.mogu da obezbedim još dvojicu za fucu... dosta boljih od mene blizu brodarca staju 78 i 83, tramvaji 7, 9, 11. problem mogu da nam budu ljudi, ali ajd da se malo rastrcimo i vidimo koliko nas ima.i 13ica + busevi 95,16,72,75,71... Edited January 12, 2012 by korindjar
Recommended Posts