Nikola77 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Bas mi se igra, ali ide mi se i na tekmu u Zeleznik, do sutra cu prelomiti™.
gladijator Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Da li moze neko da nazove i proveri da li jos uvek imamo termin, da ne dolazimo dzabe
nebojsapetkovic Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Pa ja sam mislio da je neko to odradio? Ajde brzo javljajte, jel slobodan balun?
gladijator Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Samo da vam javim da vise NEMAMO termin, izdali su ekipi iz Dr. OetkeraCovek se izvinjava, kaze da dugo nismo dolazili, a niko se nije javljao i probace da ih pomeri, ali gotovo da nema sanse...ima termin od 10 ako hocete, ali za to treba glasanje, mada mislim da smo od 10 vec jednom izglasali protiv
Kolega Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Pih...shit. Pa je l hocete sad glasanje? Ja sam za.Kako kazete.
adasevic Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Svi se nagurali posle onih devojcica, a dok njih nije bilo, sem nas niko nije ni dolazio Ja bol bolujem do kraja meseca sigurno, a za posle cemo da vidimo sta kaze cika doktor. Al nisam pobornik tog 10h termina...
gladijator Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Pa znao sam ja, 10 je vec kasno, o tome smo vec jednom zasedali, covek kaze da su svi raniji termini popunjeni...jedino ako nekako pomere te iz Dr. Oetkera, ali ne bih racunao na to.Da im odgovara u 10 ne bi uzimali nas termin...
Kolega Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 To jeste istina.A je l dolazi u obzir neki drugi balon? Ko zna za nesto u tom delu grada?
nebojsapetkovic Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Dobro, ja veceras ne dolazim...I inace nisam za termin u 22h. Edited January 10, 2012 by nebojsapetkovic
gladijator Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ja bol bolujem do kraja meseca sigurno, a za posle cemo da vidimo sta kaze cika doktor. Al nisam pobornik tog 10h termina...Bas se brzo oporavljas, to su dobre vesti.Samo se prvo potpuno oporavi, znas da ovde ima divljaka.Jeste da su svi u vasoj ekipi, ali nikad se ne zna kome si se zamerio...
gladijator Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ljudi da trazimo drugi balon, sad sam opet pricao s covekom i ovi su cekali dugo nas termin, nece da odustanu...Ajde samo javite ako imate telefone od ovih sto nista ne pisu da ljudi ne dolaze bez potrebe veceras, ja sam javio Zoranu...
korindjar Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) pu jebem ti...bila bi fora da nismo proverili i otišli tamo. onda bismo mogli da prozovemo ove doktore na fajt, pa ko pobedi njegov termin, a i mačkice iz termina preništa, hajde druge balone da vijamo Edited January 10, 2012 by korindjar
Nemanja Posrbica Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 bila bi fora da nismo proverili i otišli tamo.Ne bi nam bio prvi put.
Recommended Posts