January 10, 201213 yr Da li moze neko da nazove i proveri da li jos uvek imamo termin, da ne dolazimo dzabe
January 10, 201213 yr Pa ja sam mislio da je neko to odradio? Ajde brzo javljajte, jel slobodan balun?
January 10, 201213 yr Samo da vam javim da vise NEMAMO termin, izdali su ekipi iz Dr. OetkeraCovek se izvinjava, kaze da dugo nismo dolazili, a niko se nije javljao i probace da ih pomeri, ali gotovo da nema sanse...ima termin od 10 ako hocete, ali za to treba glasanje, mada mislim da smo od 10 vec jednom izglasali protiv
January 10, 201213 yr Svi se nagurali posle onih devojcica, a dok njih nije bilo, sem nas niko nije ni dolazio Ja bol bolujem do kraja meseca sigurno, a za posle cemo da vidimo sta kaze cika doktor. Al nisam pobornik tog 10h termina...
January 10, 201213 yr Pa znao sam ja, 10 je vec kasno, o tome smo vec jednom zasedali, covek kaze da su svi raniji termini popunjeni...jedino ako nekako pomere te iz Dr. Oetkera, ali ne bih racunao na to.Da im odgovara u 10 ne bi uzimali nas termin...
January 10, 201213 yr To jeste istina.A je l dolazi u obzir neki drugi balon? Ko zna za nesto u tom delu grada?
January 10, 201213 yr Dobro, ja veceras ne dolazim...I inace nisam za termin u 22h. Edited January 10, 201213 yr by nebojsapetkovic
January 10, 201213 yr Ja bol bolujem do kraja meseca sigurno, a za posle cemo da vidimo sta kaze cika doktor. Al nisam pobornik tog 10h termina...Bas se brzo oporavljas, to su dobre vesti.Samo se prvo potpuno oporavi, znas da ovde ima divljaka.Jeste da su svi u vasoj ekipi, ali nikad se ne zna kome si se zamerio...
January 10, 201213 yr Ljudi da trazimo drugi balon, sad sam opet pricao s covekom i ovi su cekali dugo nas termin, nece da odustanu...Ajde samo javite ako imate telefone od ovih sto nista ne pisu da ljudi ne dolaze bez potrebe veceras, ja sam javio Zoranu...
January 10, 201213 yr pu jebem ti...bila bi fora da nismo proverili i otišli tamo. onda bismo mogli da prozovemo ove doktore na fajt, pa ko pobedi njegov termin, a i mačkice iz termina preništa, hajde druge balone da vijamo Edited January 10, 201213 yr by korindjar