dukan Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dolazim.trebali smo ubaciti element "zakuska" u pozivu <_<
smorenko Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 nista od mene. jbgnadam se da nismo zavrsili sa ff i da cemo nastaviti u narednoj godini.uzivajte i srecno svima
dukan Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Sad možeš sa pašekom, a za prolećni deo...Uništio si nas. Petković ne sme nos da promoli bez tebe u sastavu, a komšije nemaju motivaciju da ga pune. Tako da od fudbala ništa. Možemo samo organizovati oproštaj 27-mog od sezone sa laganom "zakuskom" gde će se dodeljivati plakete i slušati Petkovićeva predavanja (teme: maloletnička delikvencija i "zanimacija"(Posrbica asistent) i kako probiti krov balona tj.kako mu naći slabu tačku). Naravno, da ćeš zauzeti počasno mesto na dve stolice. To ne znači da moraš da platiš obe. Posrbica će skupljati novac :( Rehabilitacija Filipenka i Harpera u najavi ;)Posle Adaševića, potopPetkoviću izvinjenje
gladijator Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jel ima nekoh vesti od Posrbice, sto se ne javlja, da dovede neke ljude, nismo igrali skoro mesec dana :(PS: Petkovicu vrati kablove, ljudi sa Zarkova ne mogu da se jave
nebojsapetkovic Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 7. NisavicVidim ja bez Petkovica nema fudbala! Cuvajte se, spreman sam za povratak, deblji nego ikad! Prozivam Flegmu na jedno merenje!
adasevic Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Posle Adaševića, potopPetkoviću izvinjenjeJa sam dosta bolje. Skinuo gips, fizikalna daje odlicne rezultate. Racunam da sam najdalje pocetkom februara na terenu :) (januar i onako ne bi igrali do posle Sv. Jovana)...Ako se veceras skupite, mozda navrnem na picence...
Recommended Posts