TheBigFlegma Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Mene lomi neka prehlada, ne bih da obećavam.
smorenko Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ko ima telefon balona nek im javi, a mi se vidimo sledece nedelje, nadam se.
Kolega Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 E, jbg! Htedoh reci da dolazim!Al nadam se naredni put!
adasevic Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ja sam na kraju ipak otisao do urgentnog (sa nedelju dana zakasnjenja) i zavrsio u gipsu. Sjebao sam neke kolateralne ligamente (ukrsteni su ok), tako da sam kuliram sa longetom... dakle ove godine nema za mene fudbala :)
smorenko Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 E jbg Adasevicu, ajd nadam se brzom oporavku na gumeni teren.
dukan Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ja sam na kraju ipak otisao do urgentnog (sa nedelju dana zakasnjenja) i zavrsio u gipsu. Sjebao sam neke kolateralne ligamente (ukrsteni su ok), tako da sam kuliram sa longetom... dakle ove godine nema za mene fudbala :)Sad možeš sa pašekom, a za prolećni deo...Uništio si nas. Petković ne sme nos da promoli bez tebe u sastavu, a komšije nemaju motivaciju da ga pune. Tako da od fudbala ništa. Možemo samo organizovati oproštaj 27-mog od sezone sa laganom "zakuskom" gde će se dodeljivati plakete i slušati Petkovićeva predavanja (teme: maloletnička delikvencija i "zanimacija"(Posrbica asistent) i kako probiti krov balona tj.kako mu naći slabu tačku). Naravno, da ćeš zauzeti počasno mesto na dve stolice. To ne znači da moraš da platiš obe. Posrbica će skupljati novac :( Rehabilitacija Filipenka i Harpera u najavi ;)
adasevic Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Sledece je Sv. Nikola.Zapravo sv. Nikola je 19. a utorak je 13. :)
Recommended Posts