Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Mene lomi neka prehlada, ne bih da obećavam.

+1=3

Bez mene, bez Nisavica...

eh, ovaj termin možemo odmah da otkažemo

ko ima telefon balona nek im javi, a mi se vidimo sledece nedelje, nadam se.

Sledece je Sv. Nikola.

E, jbg! Htedoh reci da dolazim!Al nadam se naredni put!

Ja sam na kraju ipak otisao do urgentnog (sa nedelju dana zakasnjenja) i zavrsio u gipsu. Sjebao sam neke kolateralne ligamente (ukrsteni su ok), tako da sam kuliram sa longetom... dakle ove godine nema za mene fudbala :)

E jbg Adasevicu, ajd nadam se brzom oporavku na gumeni teren.

Ja sam na kraju ipak otisao do urgentnog (sa nedelju dana zakasnjenja) i zavrsio u gipsu. Sjebao sam neke kolateralne ligamente (ukrsteni su ok), tako da sam kuliram sa longetom... dakle ove godine nema za mene fudbala :)
Sad možeš sa pašekom, a za prolećni deo...Uništio si nas. Petković ne sme nos da promoli bez tebe u sastavu, a komšije nemaju motivaciju da ga pune. Tako da od fudbala ništa. Možemo samo organizovati oproštaj 27-mog od sezone sa laganom "zakuskom" gde će se dodeljivati plakete i slušati Petkovićeva predavanja (teme: maloletnička delikvencija i "zanimacija"(Posrbica asistent) i kako probiti krov balona tj.kako mu naći slabu tačku). Naravno, da ćeš zauzeti počasno mesto na dve stolice. To ne znači da moraš da platiš obe. Posrbica će skupljati novac :( Rehabilitacija Filipenka i Harpera u najavi ;)
Sledece je Sv. Nikola.
Zapravo sv. Nikola je 19. a utorak je 13. :)

koliko nas je?1

2

3

4