dukan Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Pošto su grobari iskusno prešli preko moje aplikacije, ponovo se prijavljujem pod rednim brojem 8, i molim ih da mi se ne obraćaju sa nekim Mustafa zahtevom. Pre ću izgoreti u Petkovićevoj lepoti nego snjima tikve sadit.Tako da nas je 12 (ako mi je digitron ispravan)
TheBigFlegma Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ipak moram da otkažem večeras. Uvališe mi ga iznenada, mučki i u poslednjem trenutku.
nebojsapetkovic Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ipak moram da otkažem večeras. Uvališe mi ga iznenada, mučki i u poslednjem trenutku.Nemas pojma sta si sinoc propustio...
nebojsapetkovic Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jok! Posrbica napao zemske, metodom klizeci, kasnije je razmenio bruseve sa jednom...
dukan Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Uvališe mi ga iznenada, mučki i u poslednjem trenutku.Reče Petković kad primi gol, a ote se Adaševiću kad se stropoštao pored martinele (hvala Bogu Posrbica bio daleko)
Nemanja Posrbica Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) @NebojšaJbg, kada nema onih kurvi što ste ti i Flegma obećali. Edited November 30, 2011 by Nemanja Posrbica
korindjar Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) molim da se unese u zapisnik tačan opis okolnosti koje su dovele do povrede:"vukao sam loptu po strani... vukao kao koroman. prošao, prvog, drugog... petog i posle šuta osetima klak" Edited November 30, 2011 by korindjar
adasevic Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) Sprdajte se vi sa mojim prodorom, ali moje koleno je oteklo ko kruska... Kad se oladilo bas je zajebano... cenim da me duze vremena nece biti na fudbalu :( Edited November 30, 2011 by adasevic
gladijator Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jel' odlazemo sezonu do Adasevicevog povratka, sumnjam da ce suparnicki tim moci bez njega da obuzda svoju najvecu zvezdu?Ili da predjemo na Americki fudbal, tamo pretvaranja donose bar neke poene :D
Recommended Posts