nebojsapetkovic Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Polako, vidis da sam im prvo upao u svlacionicu, jos par saveta sa Prezom i moje su!
Muwan Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Срећна слава домаћини - прошлог уторка је у договору са Северном Армијом одлучено да је недопустиво да се Аранђеловдан уместо у кругу породице проводи на фудбалу, тако да је наредни термин следећи уторак. Све вас воли и поздравља Владан Лукић Посрбица.
nebojsapetkovic Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Срећна слава домаћини - прошлог уторка је у договору са Северном Армијом одлучено да је недопустиво да се Аранђеловдан уместо у кругу породице проводи на фудбалу, тако да је наредни термин следећи уторак. Све вас воли и поздравља Владан Лукић Посрбица.Amino!
smorenko Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ko se oporavio od slave i derbija :P , mogao bi da se pojavi1
nebojsapetkovic Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 2. "Jes' na drugom sam mestu, al sam inace prvi..."
adasevic Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Od slave i nekako od derbija nikako... razlog vise da dominiram Šipadovom travom 4.
Muwan Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Sinoćni nastup na drugom stadionu okončan je groznim lomom prsta na desnoj ruci, usled čega me ponovo možete očekivati u januaru. Možda svratim da prozivam Šćepovića Petkovića sa tribina.Inače, Nikolina oprema koju je zaboravio pre dve nedelje je kod mene.
korindjar Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 5. kolega neće moćibtw odigrali preteran 1na1 fuzbal preža i ja prošlog utorka!
dukan Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 beše cvijetin blagojević? i gol sa centra..pokušaće to gospodin pod rednim brojem dva. Samo da se disciplinuje...
Recommended Posts