Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Polako, vidis da sam im prvo upao u svlacionicu, jos par saveta sa Prezom i moje su!

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Срећна слава домаћини - прошлог уторка је у договору са Северном Армијом одлучено да је недопустиво да се Аранђеловдан уместо у кругу породице проводи на фудбалу, тако да је наредни термин следећи уторак. Све вас воли и поздравља Владан Лукић Посрбица.

Posted
Срећна слава домаћини - прошлог уторка је у договору са Северном Армијом одлучено да је недопустиво да се Аранђеловдан уместо у кругу породице проводи на фудбалу, тако да је наредни термин следећи уторак. Све вас воли и поздравља Владан Лукић Посрбица.
Amino!
Posted

Ko se oporavio od slave i derbija :P , mogao bi da se pojavi1

Posted

2. "Jes' na drugom sam mestu, al sam inace prvi..."

Posted

Od slave i nekako od derbija nikako... razlog vise da dominiram Šipadovom travom cool.gif 4.

Posted

Sinoćni nastup na drugom stadionu okončan je groznim lomom prsta na desnoj ruci, usled čega me ponovo možete očekivati u januaru. Možda svratim da prozivam Šćepovića Petkovića sa tribina.Inače, Nikolina oprema koju je zaboravio pre dve nedelje je kod mene.

Posted

5. kolega neće moćibtw odigrali preteran 1na1 fuzbal preža i ja prošlog utorka!

Posted

beše cvijetin blagojević? i gol sa centra..pokušaće to gospodin pod rednim brojem dva. Samo da se disciplinuje...