TheBigFlegma Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ne dolazim ni ja večeras. Što bi rekao Dejo na Farskim Ostrvima: osijetio sam bol u zadnju ložu.
adasevic Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 (edited) Jos 3 komada... Nikola, Beowl, Preza, Kolega? Jos neko? Edited November 8, 2011 by adasevic
Kolega Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jos 3 komada... Nikola, Beowl, Preza, Kolega? Jos neko?Kolega stize!
Muwan Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ja imam ivent ali trebalo bi da stignem, onako ožderan i naliven.
korindjar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 pa zar nas nema dovoljno sa pijanim beowlom?
nebojsapetkovic Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kurir Pa dobro... sta reci? Videli ste i sami...Sigurno, jedna dobra utakmica, dosta trcanja i prilika na obe strane. Protivnik je dosao da se nadigrava i onda je bilo lakse, a i publika je profitirala. Bilo je lepih i atraktivnih poteza i dosta golova, a podseticu - to je razlog zasto publika dolazi na stadion!Ne bih isticao svoj ucinak. Bitno je da je ekipa pobedila, danas sam iskocio ja, sutra neko drugi... Ali, bez jakog kolektiva, i postovanja dogovora iz svlacionice sigurno da bi moj ucinak bio bezvredan.Da, cuo sam glasine, ali nikuda ne odlazim. Moje misli su ovde, usmerene na sledeci mec... i zelim da ostavim trag...
nebojsapetkovic Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jel igramo ili ne?1ja ne igram - ja pobedjujem!2.
Recommended Posts