Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Taj "vic" u igri mu nije od alkohola, to je Bogom dano :)Alkohol je samo pruzao nove mogucnosti, kretnje popu dzabulanija, saplitanje o nevidljivog protivnika i slicno. Sve ostalo je posledica godina i godina igranja PASa uz nezaboravane prve korake u FK Zarkovo :)Veceras Nebojsa MoM garantovano...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Taj "vic" u igri mu nije od alkohola, to je Bogom dano :)Alkohol je samo pruzao nove mogucnosti, kretnje popu dzabulanija, saplitanje o nevidljivog protivnika i slicno. Sve ostalo je posledica godina i godina igranja PASa uz nezaboravane prve korake u FK Zarkovo :)Veceras Nebojsa MoM garantovano...
Ja sam 2x bio na FF, Nebojsa oba puta MoM, iako je drugi put kasnio 20 muinuta :)
Posted

Ovo je bila dobra noc, predosecam...

Posted

Pusti te trgovcevic™ fraze, jes' ti bio MoM ili nisi, kazi ti nama.

Posted

Da na pricam o sebi... ima ko ce...fergusonpetkovic.jpg

Posted

:Hail:Znao sam, jbt, kazem ja Adzicu da dodje na Dorcol da te pogleda, nece kockar, trazi procenat... Sad kad te SAF zapazio, jbg...:lol:

Posted

Nisi pročitao članak. Ferguson kaže da su priče o Petkovićevom pijanstvu preuveličane i da Runi može isto toliko da popije.

Posted

Petkovicu, ti si znaci ucio Runija da puca penale.To sve objasnjava.Nego, hoce li nas biti sutra?

Posted

Posrbice, propustices trening Zvezdinih pionira zbog FF-a? I ti sebe nazivas zvezdasem?!?! Pa s takvim navijacima nije ni cudo sto ne igrate u Evropi :lol: