nebojsapetkovic Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 bez mene vecerasNe možeš nekako da se iskombinuješ? Flegmi ćeš nedostajati...
TheBigFlegma Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ne možeš nekako da se iskombinuješ? Flegmi ćeš nedostajati...Najverovatnije ni ja ne dolazim, tako da je svejedno.
adasevic Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jebote Prezo, Flegma zbog tebe otkazao... mislim stvarno...
Odd_Job Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 nisam vam dobro, krevet , nije zbog Farskih Ostrva, 'leba mi
smorenko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Trebalo bi da stignem, imam neku guzvu na poslu.
Nikola77 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dolazim. Zvali me iz Trudbenika, nude termin utorak ili cetvrtak od 22h. Izjasnite se sto pre, treba sutra da odgovorim!
adasevic Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) Mene malo jebe ovih 22h, al ajde da ne filozofiram, sto se mene tice moze. Cak preferiram cetvrtak jer igram fudbal i ponedeljkom, pa mi vise igra tako nego dan za danom...E, obavezno vidi kako se palca kod njih. Jedno vreme su trazili mesec dana u napred, a to nama ne igra. Takodje, sta se desava ako nekad ne dodjem (ne skupimo se) - prosli put su senesto izdrkavali da moramo da platimo i taj termin kad nismo dosli... I finalno, koji teren - mali ili veliki? Edited September 6, 2011 by adasevic
adasevic Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 1. adasevic2. beowl3. filipenko4. korindjar5. kolega6. petkovic7. aca8. venom9. smorenko10. nikola77Nebojsa, jel dolazi i Nikola (bez 77)?Ako dodje i Flegma, bice i po neka izmena. Isto vazi i za Harpera... a sto Harper bojkotuje forum? :)
Muwan Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mene malo jebe ovih 22h, al ajde da ne filozofiram, sto se mene tice moze. Cak preferiram cetvrtak jer igram fudbal i ponedeljkom, pa mi vise igra tako nego dan za danom...E, obavezno vidi kako se palca kod njih. Jedno vreme su trazili mesec dana u napred, a to nama ne igra. Takodje, sta se desava ako nekad ne dodjem (ne skupimo se) - prosli put su senesto izdrkavali da moramo da platimo i taj termin kad nismo dosli... I finalno, koji teren - mali ili veliki?Mislim da su za to plaćanje unapred bili fleksibilni. Bio sam u Foot-u pre neki dan ali tamo ne odstupaju od mesečnih ciklusa.Meni odgovaraju i utorak i četvrtak. Pošto nećemo gledati previše Lige UEFA ove sezone, možda je četvrtak bolja opcija? Ili da ne rušimo tradiciju 1 utorka?Pahuljico, vraćamo se!
nebojsapetkovic Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 1. adasevic2. beowl3. filipenko4. korindjar5. kolega6. petkovic7. aca8. venom9. smorenko10. nikola77Nebojsa, jel dolazi i Nikola (bez 77)?Ako dodje i Flegma, bice i po neka izmena. Isto vazi i za Harpera... a sto Harper bojkotuje forum? :)Ne dolazi, sad me ispalio sa vrlo originalnim izgovorom... Bobi mi se nudio, bem li ga, on ima preku narav i veći stomak od mene... da ga povedem?
Venom Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) BTW u koliko sati? Znam gde je (nasao u arhivi da je Dunavska... ako nije, kaz'te). Edited September 6, 2011 by Venom
Nikola77 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 BTW u koliko sati? Znam gde je (nasao u arhivi da je Dunavska... ako nije, kaz'te).U 9
Recommended Posts