adasevic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dakle ima nas 11 (kontam da Aca nije stvarno otkazao), tako da necu zvati ortaka...
gladijator Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Da, uspeo sam da ih ubedim da me pozajme FF-u, tako da ipak dolazim ;)
nebojsapetkovic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Da, uspeo sam da ih ubedim da me pozajme FF-u, tako da ipak dolazim ;)U kom si ti neskladu... Biću surov prema tebi večeras... Zaslužio si!
dukan Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Imaš sreće što nas je bilo taman A takođe te je više nego dostojno zamenio trilng asova iz crveno belog tabora koji je pomogao da crno beli se bar malo obraduju posle teškog poraza u Evropi. Tako da očekujem one koji su se uspavali, uspavali poodvano, napustili ovu igru, "smorili se"...sledeće nedelje. ne boli.
adasevic Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dok se NSadjani ne skupe, da se mi prebrojimo za sutra...1.
Muwan Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Inđija može u ovaj petak ako se gospoda slože sutra uveče.Što se tiče tog sutra uveče, dolazimo Filip i ja.
radisa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Inđija može u ovaj petak ako se gospoda slože sutra uveče.Jbg, ja odmah da prijavim da gotovo da nema šansi... Jedina varijanta je da mi majstor vrati kola u petak posle 6, pa da ne mogu da idem u tazbinu, a da mogu ipak na fudbal... DakleM, ništa od mene ovog puta, Vrelo Knin, izvini
Muwan Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Mislim da se niko neće ljutiti ako pomerimo na sledeći petak ili eventualno ovu subotu :)
radisa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Mislim da se niko neće ljutiti ako pomerimo na sledeći petak ili eventualno ovu subotu :)Subota već može... Ja se vraćam podne iz tazbine...DakleM, molim, pregovarajte za subotu... :)
korindjar Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dodjem ja sutra sa 1 kolegom, nadam se da nema problema, uzeleo se covek sporta:)
Recommended Posts