Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dakle ima nas 11 (kontam da Aca nije stvarno otkazao), tako da necu zvati ortaka...

Posted

Da, uspeo sam da ih ubedim da me pozajme FF-u, tako da ipak dolazim ;)

Posted
Da, uspeo sam da ih ubedim da me pozajme FF-u, tako da ipak dolazim ;)
U kom si ti neskladu... Biću surov prema tebi večeras... Zaslužio si!
Posted

Imaš sreće što nas je bilo taman angry.gif A takođe te je više nego dostojno zamenio trilng asova iz crveno belog tabora koji je pomogao da crno beli se bar malo obraduju posle teškog poraza u Evropi. Tako da očekujem one koji su se uspavali, uspavali poodvano, napustili ovu igru, "smorili se"...sledeće nedelje. ne boli.

Posted

deder onu inđiju zakažite nekad slobodno

Posted

Dok se NSadjani ne skupe, da se mi prebrojimo za sutra...1.

Posted

Inđija može u ovaj petak ako se gospoda slože sutra uveče.Što se tiče tog sutra uveče, dolazimo Filip i ja.

Posted
Inđija može u ovaj petak ako se gospoda slože sutra uveče.
Jbg, ja odmah da prijavim da gotovo da nema šansi... Jedina varijanta je da mi majstor vrati kola u petak posle 6, pa da ne mogu da idem u tazbinu, a da mogu ipak na fudbal... DakleM, ništa od mene ovog puta, Vrelo Knin, izvini :cry:
Posted

Mislim da se niko neće ljutiti ako pomerimo na sledeći petak ili eventualno ovu subotu :)

Posted
Mislim da se niko neće ljutiti ako pomerimo na sledeći petak ili eventualno ovu subotu :)
Subota već može... Ja se vraćam podne iz tazbine...DakleM, molim, pregovarajte za subotu... :)
Posted

Dodjem ja sutra sa 1 kolegom, nadam se da nema problema, uzeleo se covek sporta:)