August 29, 201113 yr Vidim da je kilavo s brojem ljudi, ali moram da otkazem. Nemam vremena, sledeci put cu reci u utorak, jebem ti zivot kad nemam tri sata slobodno <_< .
August 30, 201113 yr Izvinite ljudi, ali i ja moram da otkazem veceras!I ne samo veceras! Upravo sam zavrsio teske pregovore i potpisao cetvorogodisnji ugovor s Partizanom.Ljudi su me ubedjivali da hoce da podmlade klub i pojacaju napad, tako da im bas treba jedan tridesetcetvorogodisnjak, sa realizaciom sansi 1/10.Kada sam im napomenuo da sam u veoma slaboj kondiciji, da posle petnaestak minuta vec ne mogu da disem i da povremeno promasim i prazan gol (da se ne vracam u odbranu nisam im rekao, ali mislim da to i ne ocekuju od mene), bili su razocarani sto me nisu angazovali u predhodnom prelaznom roku, jer bi sada verovatno igrali tu neku Ligu Evrope ili kako se god zove. U razgovoru sam im napomenuo neke saigrace s forumaskog fudbala i bili su odusevljeni, tako da ce vas veceras posetiti troclana delegacija Djuric-Krstajic-Nadj, kazu da im treba jos par pojacanja, narocito samopovredjivaci, igraci rukom u kaznenom, jedan pretvarac i jedan koji zna dobro da stoji na centru.Zato se dobro spremite za veceras da pokazete sve sto znate pa mozda postanemo saigraci u Partizanu!Inace, placaju odlicno i redovno, a ne kao Zvezda, to su naglasili, tako da nema brige.