Nemanja Posrbica Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Out. Možda svratim da gledam i da se posle družimo.
Venom Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Vidim da je kilavo s brojem ljudi, ali moram da otkazem. Nemam vremena, sledeci put cu reci u utorak, jebem ti zivot kad nemam tri sata slobodno <_< .
nebojsapetkovic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ja mogu da povedem nisavica, ajde da vidim broj ljudi?
adasevic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Imam ja 10. na stend baju, a moze i koji vise da nas bude :)
gladijator Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Izvinite ljudi, ali i ja moram da otkazem veceras!I ne samo veceras! Upravo sam zavrsio teske pregovore i potpisao cetvorogodisnji ugovor s Partizanom.Ljudi su me ubedjivali da hoce da podmlade klub i pojacaju napad, tako da im bas treba jedan tridesetcetvorogodisnjak, sa realizaciom sansi 1/10.Kada sam im napomenuo da sam u veoma slaboj kondiciji, da posle petnaestak minuta vec ne mogu da disem i da povremeno promasim i prazan gol (da se ne vracam u odbranu nisam im rekao, ali mislim da to i ne ocekuju od mene), bili su razocarani sto me nisu angazovali u predhodnom prelaznom roku, jer bi sada verovatno igrali tu neku Ligu Evrope ili kako se god zove. U razgovoru sam im napomenuo neke saigrace s forumaskog fudbala i bili su odusevljeni, tako da ce vas veceras posetiti troclana delegacija Djuric-Krstajic-Nadj, kazu da im treba jos par pojacanja, narocito samopovredjivaci, igraci rukom u kaznenom, jedan pretvarac i jedan koji zna dobro da stoji na centru.Zato se dobro spremite za veceras da pokazete sve sto znate pa mozda postanemo saigraci u Partizanu!Inace, placaju odlicno i redovno, a ne kao Zvezda, to su naglasili, tako da nema brige.
Recommended Posts