nebojsapetkovic Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 opa neki su dobili auto ;) evo trimada bi voleo da vidim poznata grobarska lica sa druge strane (da se ne delimo između sebe :( ), pa da igramo sa 30% snage. Čuvamo se za evropske utakmice :PSamo je jednom igrao s Petkovicem i vidite kakve izjave daje!!!Jednom je je igrao sa Petkovicem i video sta znaci Joga Bonito...
gladijator Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jednom je je igrao sa Petkovicem i video sta znaci Joga Bonito...Da, zato cete danas uzivo da vidite kako ce Ren da vas opere, pa necete morati da ponavljate te casove u cetvrtak PS: i to sa sve markerima!!!
dukan Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ako oglasavanje paklenog igrača znači DA, onda nam fali još jedan. Posrbice, iako vrediš za dvojicu da li možeš dovesti desetog? Nije bitan pol, starost, pripadnost vrsti...znaš protiv koga igramo ;)
gladijator Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hm, kad god napomenemo da necemo da vas pustimo, vama zafali igrac/igraci Pocevsi od izgovora moram da ucim, razbolecu se za dva dana ako dodjem, nema ko da me vozi, samo tetki lek da odnesem...
Nemanja Posrbica Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ako oglasavanje paklenog igrača znači DA, onda nam fali još jedan. Posrbice, iako vrediš za dvojicu da li možeš dovesti desetog? Nije bitan pol, starost, pripadnost vrsti...znaš protiv koga igramo ;)Done! 11!
Odd_Job Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ne dolazim, nisam u BG, a vidim da nije ni bitno, ali eto, da se javim reda radi
nebojsapetkovic Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 E ja danas IPAK neću nikome dodavati loptu...
dukan Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 E pa onda će Preža dobiti specijalni zadatak da te stavi u džep. Ne možeš mnogo štete da doneseš, a komšije će biti zbunjene novom koncepcijom (gde se čuvaju igrači istog tima). Mada, obzirom ko im je trener i kako igra njihova glavna ispostava JSDP, sigurno i da su upoznati sa novom taktikom. Šta li činiti? Zbunićemo ih pripadnikom druge vrste koga Posrbica dovodi. Mada, kad bolje razmislim i na to su navikli (ko je rekao Miljković)..Jbga. Smislićemo nešto. Toške fajter se nameće
dukan Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Fudbal u Srbiji živi i dalje...braleKad bismo se malo uozbiljili...za početak prijave 5 dana pre roka1.izvinjavam se što sam zagadio topik aluzijom na one nesretnike (jaoooj klintone)
nebojsapetkovic Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 2....jes' na drugom sam mestu, al sam inače prvi...P.S. imam na lageru Nikolu (dečko koji je dolazio neko vreme), ako neko zafali...
adasevic Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 (edited) 3.EDIT:4. harper Edited August 26, 2011 by adasevic
Recommended Posts