BarryWhite Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zarkovac pukla cev :D Kako sad da dodjem do tebe? :P
dukan Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Naročito Prežu koji je sve lucidne pasove mladog Petkovića, spakovao na pravo mestoZamolio bih i ostale kolege da se pridruže umetničkog dojma mladog gospodina koga ni sabotaže Beogradskog vodovoda (znamo iz čije kuhinje ) nisu omele u prikazivanju onoga zbog čega publika (šteta što je nije bilo više) ne sedi u fotelji nego dolazi na stadione. Profesionalizam na delu.I ovo ne kažem zbog toga što kuburimo sa brojnim stanjem svake nedelje. Onome ko da neke insinuacije na tu temu, mogu samo da poručim da ništa ne može narušiti atmosferu koja vlada u našem taboru
nebojsapetkovic Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Naročito Prežu koji je sve lucidne pasove mladog Petkovića, spakovao na pravo mestoZamolio bih i ostale kolege da se pridruže umetničkog dojma mladog gospodina koga ni sabotaže Beogradskog vodovoda (znamo iz čije kuhinje ) nisu omele u prikazivanju onoga zbog čega publika (šteta što je nije bilo više) ne sedi u fotelji nego dolazi na stadione. Profesionalizam na delu.I ovo ne kažem zbog toga što kuburimo sa brojnim stanjem svake nedelje. Onome ko da neke insinuacije na tu temu, mogu samo da poručim da ništa ne može narušiti atmosferu koja vlada u našem taboru Mene se ne može oterati sa FF-a... ja jednostavno FF činim zanimljivim!!!p.s. inače jasno je da smo zbog mene pobedili... pa ne mogu sam sebi dodavati i zabijati!
dukan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 opa neki su dobili auto ;) evo trimada bi voleo da vidim poznata grobarska lica sa druge strane (da se ne delimo između sebe :( ), pa da igramo sa 30% snage. Čuvamo se za evropske utakmice :P
gladijator Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 mada bi voleo da vidim poznata grobarska lica sa druge strane (da se ne delimo između sebe :( ), pa da igramo sa 30% snage. Čuvamo se za evropske utakmice :PSamo je jednom igrao s Petkovicem i vidite kakve izjave daje!!!
korindjar Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 neki rođus večeras, ali vidite ako bismo mogli u petak u inđiju
Recommended Posts